Nyilvánosságra hozta a tegnapi angolérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal, most ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Milyen feladatok megoldásához használhattok szótárt a közép- és az emelt szintű idegen nyelvű érettségin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Előrehozott érettségit tesztek angolból, németből vagy más idegen nyelvből? Mutatjuk, milyen feladatokból áll a középszintű írásbeli.  Tovább »

hirdetés

Nemsokára megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségik: itt találjátok a legfontosabb infókat a feladatokról, a pontozásról és a szabályokról.  Tovább »

Befejeződtek a május-júniusi érettségi időszak írásbeli vizsgái, a tanév rendjében meghatározott 16 napon 1 183 helyszínen mintegy 110 700...  Tovább »

Még közel sem ért véget az idei érettségi szezon. A héten a fizikaérettségivel folyatódnak a vizsgák. Íme a heti menetrend:  Tovább »

Több tízezren érettségiztek az elmúlt napokban magyarból, matekból, történelemből, angolból és németből - de lássuk, hogy ti meg tudnátok-e oldani...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a középszintű angolérettségi hivatalos megoldását - itt nézhetitek meg a javítási útmutatót.  Tovább »

Az emelt szintű angolérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Véget ért a középszintű angolérettségi. Diákokat kérdeztünk arról, milyen benyomásaik, tapasztalataik voltak a vizsgáról.  Tovább »

Szerintetek milyen volt az idei érettségi középszintű angolérettségi? Szavazzatok!  Tovább »

Emelt szinten 240 perc áll a diákok rendelkezésére a feladatok megoldásához, amiben volt szó a hidegháborúról, önkénteskedésről egy baráti...  Tovább »

Milyen szabályokat kell betartani a középszintű angolérettségi íráskészség feladatánál?  Tovább »

Az idegen nyelvi érettségi témái között tavaly jelent meg a gazdaság, „ami jó, ez fontos terület, de egy szakgimnazista, aki alacsony óraszámban...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X