Ez az eredménye egy egyesült államokbeli kutatásnak.  Tovább »

Négynapos hetet vezettek be egy egyesült államokbeli tankerületben, és az elmúlt években több másik állam is szimpatizált a gondolattal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Négynapos hetet vezettek be egy egyesült államokbeli tankerületben, így próbálják megoldani a tanárhiányt.  Tovább »

Hátizsákra szerelhető ballisztikai pajzsot, vagyis golyófogót kaptak ballagásukra ajándékba egy philadelphiai általános iskola, a St.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hétfőn egy floridai természettudomány-tanár kivitte a tanteremből diákjait, és a szemük láttára vízbe fojtott két mosómedvét.  Tovább »

Vizsgálat indult egy memphisi általános iskolai tanár ellen, akiről felvétel készült, melyen épp egy kisgyereket visz le az iskolabuszról a lábánál...  Tovább »

Durván megaláztak egy lányt a floridai Braden River középiskolában.  Tovább »

Több nagyobb amerikai bolthálózat is úgy döntött, hogy ezentúl 21 éven aluliak akkor sem vásárolhatnak náluk fegyvert, ha azt az állami törvények...  Tovább »

Egy jacksoni iskolában maga ellen fordította fegyverét egy diák. Egyelőre nem tudni, pontosan mi motiválta tettét.  Tovább »

Egyre több szülő választja manapság a magániskolákat, és egyáltalán nem csak akkor, ha speciális bánásmódot igényel a gyerek.  Tovább »

Tüzet nyitott egy diák pénteken egy Seattle környéki középiskolában, a lövöldözésben legalább öten megsebesültek, egyikük halálosan.  Tovább »

Már nem használhatja a hagyományos számolási módszereket az amerikai általános iskolások nagy része, az új technika pedig a szülőknek is feladja a...  Tovább »

Három diákot nem engednek be az arkansasi Pea Ridge iskolába, mert azt feltételezik, hogy HIV-pozítívak - írja a...  Tovább »

Választhatnak a kaliforniai iskolák transznemű diákjai, hogy a női vagy a férfi mosdót és öltözőt szeretnék-e...  Tovább »

Tönkrement számítógépek, omló falak, könyvhalmok - így néznek ki az évek óta üresen álló amerikai iskolák.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X