A parlamenti választás előtt biztosan nem dönt a lex CEU-ról az Alkotmánybíróság - írja az atv.hu.  Tovább »

Körülbelül 1300 nyugdíj előtt álló pedagógust kell visszamenőleg, 2017 januárjától besorolni a pedagógus II kategóriába az Alkotmánybíróság döntése...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A lex CEU több mint hét hónapja az Alkotmánybíróság előtt van, egyelőre megjósolni sem lehet, mikor határoz a testület az ügyben.  Tovább »

A Velencei Bizottság és más szakértői testületek véleményét is figyelmen kívül hagyhatja a kormány a felsőoktatási törvény lex CEU-ként elhíresült...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Magyar Nemzetnek név nélkül nyilatkozó forrás azt állította, a kormány biztos benne, hogy nem kaszálja el az Alkotmánybíróság a törvényt.  Tovább »

A volt AB-elnök és három kollégája szerint három ponton is alkományellenes a törvény.  Tovább »

A köznevelési törvény közelmúltban elfogadott, a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő gyermekeket érintő módosításának hatályon...  Tovább »

A törvénymódosítást az LMP utalta az AB elé.  Tovább »

A Jobbik úgy döntött, aláírják képviselőik azt az ellenzéki kezdeményezést, ami Alkotmánybíróság elé dobja a lex CEU-t.  Tovább »

Már több mint 1400-an írták alá azt a petíciót, melyben arra kérik Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a lex CEU-t.  Tovább »

Az AB döntése értelmében nem sérti az alkotmány rendelkezéseit az iskolai elkülönítés. Közben folyik az állam ellen a brüsszeli eljárás.  Tovább »

Palkovics László az ATV reggeli műsorának vendége volt, beszélt államilag finanszírozott nyári táborokról, és azt is megtudhattuk, miért jelent...  Tovább »

Az Alkotmánybíróság (Ab) elutasította a tankönyvellátásról szóló rendeletek megsemmisítésére irányuló indítványt, az indoklás szerint a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X