Sok olyan program van, amivel gyorsan fordíthattok szavakat angolról magyarra és fordítva.  Tovább »

Ha ti is vezetni tanulnátok, van tippünk, hogyan fejleszthetitek a képességeiteket játékosan és könnyen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha ti is szerettek a szabadban, akkor itt egy újabb alkalmazás, ami izgalmasabbá teheti a mindennapokat.  Tovább »

Egy jó kis alkalmazást ajánlunk mindenkinek, aki szereti, ha naprakész a telefonja.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha éppen KRESZ vizsgára készültök, akkor minden gyakorlási lehetőség fontos lehet, hogy a vizsga sikerüljön.  Tovább »

Összeszedtünk nektek pár alkalmazást, ami megkönnyítheti a mindennapjaitokat, ha most mentek egyetemre.  Tovább »

Ha nyelvvizsgára készültök, vagy éppen az egyetemi felvételit fogalmazzátok, esetleg egy motivációs levelet írtok a jövőbeli munkaadónak angolul...  Tovább »

Érettségire készültök, de matek nem tartozik a kedvenceitek közé? Próbáljátok ki a következő négy ingyenes appot.  Tovább »

Ne úgy tekintsünk egy okostelefonra vagy egy tablettre, hogy az csak elvonja a gyerekek figyelmét a fontos dolgokról.  Tovább »

Sokat buszoztok vagy metróztok, és szívesen töltenétek ezt az időt az érettségire készüléssel vagy nyelvgyakorlással, de a könyvek túl nehezek, hogy...  Tovább »

Minden nap órákat ültök a buszon vagy a metrón és szívesen használnátok ezt az időt olvasásra vagy nyelvtanulásra, de a szótárak és a könyvek túl...  Tovább »

Periódusos rendszert kémiaórára, nyelvi tesztet magyarórára és szótárat angolórára - ezeket az alkalmazásokat érdemes letöltenetek az...  Tovább »

Alig egy hónap múlva kezdődik a tavaszi érettségi időszak: ha most vizsgáztok, érdemes időben elkezdeni a felkészülést.  Tovább »

Bár az iPhone kiváló hordozható játékplatform, internetezni, levelezni is remekül lehet vele, azért hasznosabb dolgokra is befoghatjuk.  Tovább »

Minthogy mától hivatalos az „iskolaszezon", itt van néhány olyan ingyenes alkalmazás a számítógépedre ami még jól jöhet a tanulás vagy a vizsgákra...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X