Szeptembertől sok egyetemista kezdi meg a tanévet más városban, így kollégium, vagy albérlet után kell nézniük.  Tovább »

A fővárosban 150 ezer forint a havi bérleti díjak átlaga, a nagy vidéki egyetemvárosok közül pedig Szegeden 100, Debrecenben 85, Miskolcon 70...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Összeszedtük, hogy a nagyobb egyetemi városokban mennyiben kerülnek az albérletek.  Tovább »

Szeptembertől újra megtelnek diákokkal az egyetemvárosok: a lakások bérleti díjai nem változtak, de a kínálat bővült...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az ötödik, a hatodik és a hetedik kerületben négyzetméterenként 1 500 és 2 000 forint közötti bérleti díjat kell fizetni, a külső kerületek azonban...  Tovább »

A diákoknál a lakbér, valamint az egyetem és a belváros közelsége az elsődleges szempont a lakásbérletnél, és...  Tovább »

Meglepő megoldást talált szállásproblémáira egy San Franciscó-i egyetemista: kollégium vagy albérlet helyett egy...  Tovább »

A korábbi évekkel szemben nincs roham az albérletekért az egyetemi városokban, aminek oka egyrészt, hogy néhány várostól eltekintve javult a...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X