Budapesten és a nagyobb egyetemvárosokban is emelkedtek az albérleti díjak idén.  Tovább »

Budapesten 10 százalékkal drágultak az albérletek éves összevetésben, és a nagyobb egyetemvárosokban is emelkedtek a bérleti díjak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem minden elsőéves kap kollégiumi helyet, a túljelentkezés ugyanis jelentős.  Tovább »

Szeptembertől sok egyetemista kezdi meg a tanévet más városban, így kollégium, vagy albérlet után kell nézniük.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A fővárosban 150 ezer forint a havi bérleti díjak átlaga, a nagy vidéki egyetemvárosok közül pedig Szegeden 100, Debrecenben 85, Miskolcon 70...  Tovább »

Lehet, hogy már kezdetét is vette a nagy albérletvadászat, miután megtudtátok, hogy felvettek titeket az egyetemre, de mielőtt fejvesztett...  Tovább »

Napokon belül kihirdetik a felsőoktatási ponthatárokat, az egyetemi városokban pedig újra felpörög a lakások és albérletek piaca - írja pénteki...  Tovább »

Utánajártunk, mennyibe kerülnek az albérletek a nagyobb egyetemi kampuszok kerületeiben.  Tovább »

Júliusban folyamatosan élénkül az albérletpiac, a felvételi ponthatárok, és kollégiumi férőhelyek kihirdetésének egyhónapos időszakában a kínálat is...  Tovább »

Összeszedtük, hogy a nagyobb egyetemi városokban mennyiben kerülnek az albérletek.  Tovább »

Lassacskán kiderül, kit melyik egyetemre vettek fel.  Tovább »

Egy friss felmérés szerint Budapesten átlagosan 130 ezer forintért lehet kibérelni egy 40-80 négyzetméteres lakást, de szinte az egész országban...  Tovább »

Heti több mint ötezer font, vagyis 2,2 millió forint a londoni Fountain House egy-egy lakásának a bérleti díja, amelyeket főleg külföldi diákok...  Tovább »

Budapesti hallgatókat kérdeztek meg arról, mennyiből jön ki szerintük egy félév, minden felmerülő költséggel egybevéve.  Tovább »

Számos változás vár a középiskolásokra, ahogy az egyetemistáknak is érdemes megnézni, mi vár rájuk a felsőoktatásban.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X