Kétezerrel nőtt idén a felsőoktatásba jelentkezők száma - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Budapesten.  Tovább »

A következő hat évben is Csépe Valéria lesz a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság elnöke (MAB) - derül ki a március 14-én megjelent Magyar...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Reagált az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Közép-európai Egyetem akkreditációjának hírére, közleményben azt írták, "nem az amerikai diplomát...  Tovább »

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) az ötévente esedékes felülvizsgálatát követően megújította a Közép-európai Egyetem intézményi...  Tovább »

hirdetés

A felsőoktatás minőségbiztosítása az egykor független Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság feladata, de a terület egyszemélyi felelőse mára...  Tovább »

Bár több egyetem is hirdeti, könnyen lehet, mégsem lesz a felvételi kínálatukban az andragógiát váltó közösségszervezés - derül ki az Oktatási...  Tovább »

Listát készített a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) azon szakokról, melyek ugyan elindulhatnak szeptemberben, a bizottság...  Tovább »

Tovább erősítette a kormány a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kivételezett helyzetét, hatalmas versenyelőnybe juttatva más egyetemekhez képest.  Tovább »

Hiányolja a bölcsészet- és társadalomtudományi területet érintő terveket az új felsőoktatási koncepcióból a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs...  Tovább »

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) megfontolt, a minőséget garantáló felsőoktatási törvény elfogadását szorgalmazza, a minősítő...  Tovább »

Folytatódik az intézményakkreditációs monitorvizsgálat a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetében (MPANNI) - írja a Népszava...  Tovább »

Elveszíti ENQA-tagságát a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB), ha a kormány nem biztosítja a testület...  Tovább »

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) továbbra is az ENQA (European Association for Quality Assurance in Higher Education) teljes...  Tovább »

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) bízik benne, hogy a szükséges jogszabályi módosítások megtörténnek, s a MAB európai...  Tovább »

Nem újította meg a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) állandó tagságát az európai felsőoktatási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X