A Debreceni Egyetem vezetése a szenátuson keresztül "látszólag betartja a demokratikus döntéshozatal szabályait, a valóságban azonban nem képviseli...  Tovább »

Egyenként akarta behívatni „elbeszélgetésre” a Putyin díszpolgári címe ellen tiltakozó oktatókat a Debreceni Egyetem (DE) kabinetfőnöke, Mészáros...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csütörtökre rendelték be a Putyin egyetemi díszpolgári címe ellen tiltakozó oktatókat - írja a 24.hu.  Tovább »

"Az Orvostudományi Doktori Iskola rendszeresen kér fel az onnan kikerülő, általában igen magas színvonalú PhD-dolgozatok bírálatára, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Néhány szerencsétlen, világtalan, tehetetlen balfácán az egyetemen azt mondta, húha, a sajtó mond valamit, hú, most itt a lehetőség" - mondta a...  Tovább »

„Nagyon érdekes, hogy ebből a négy tanszékből háromnál a tanszékvezetők a volt rektori vezetésből jönnek össze, és két tanszéknek meg ugyanaz a...  Tovább »

Hiába tiltakozik több tanszék, hallgatók és oktatók az ellen, hogy a Debreceni Egyetem díszpolgári címmel tüntesse ki Vlagyimir Putyin orosz...  Tovább »

Hiába törlik a felhasználói kommenteket a Debreceni Egyetem hivatalos Facebook-oldalának szerkesztői, a Vlagyimir Putyin díszpolgári címe ellen...  Tovább »

Senki sem tudna bejutni az iskolába a látogatás idején.  Tovább »

Bár nem volt rossz a produkció, de az ütemes taps kicsit túlzónak tűnik.  Tovább »

Van olyan vezető politikus, akinek a gyerekei méregdrága magániskolában tanulnak, mások teljesen átlagos állami gimnáziumba járatják gyerekeiket.  Tovább »

Már a húszas-harmincas éveik alatt sem lógatták a lábukat, van köztük, akiről kémfilmet lehetne írni, de olyan is, aki inkább háborús történetbe...  Tovább »

Van olyan vezető politikus, akinek a gyerekei méregdrága magániskolában tanulnak, mások teljesen átlagos állami gimnáziumba járatják gyerekeiket.  Tovább »

Dása Varfolomejeva nyolcéves volt, amikor betelefonált egy Vlagyimir Putyinnal rendezett beszélgetős műsorba – a kormányfőtől „hercegnői ruhát” és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X