Hét pontban foglalta össze a legszükségesebb oktatási változásokat a Tanítanék Mozgalom, amely az oktatási államtitkár egyik tanévindító üzenetére -...  Tovább »

Jó lenne, ha az iskolaigazgatói pályázaton elutasított jelöltek nem egy egyszerű „nemet” kapnának, hanem egy rövid indoklást is, ezt a Nemzeti...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Tanítanék mozgalom is támogatja az LMP alkotmánybírósági beadványát, amellyel az ellenzéki párt megpróbálja megsemmisíttetni a köznevelési törvény...  Tovább »

Nemcsak Áder János köztársasági elnöknek, de Aáry-Tamás Lajosnak, az oktatási jogok biztosának is odacsapott Facebook-jegyzetében a Tanítanék...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Flashmobot szervez kedd délutánra a Sándor-palotához a Tanítanék Mozgalom, amely arra kéri Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a...  Tovább »

Ma írták a diákok a nagy botrányt okozó kötelező szakmai érettségiket. A Tanítanék Mozgalom anonim módon regisztrálná a felmerülő problémákat.  Tovább »

A szakmai érettségi kötelező lesz, és hiába látja ezt aggályosnak az ombudsman is, a kormány nem tágít.  Tovább »

Balog Zoltán miniszter lemondásáért, valamint a civil szervezetek melletti kiállásért vonulnak utcára tanárok, diákok és szülők.  Tovább »

Míg a Tanítanék mozgalom tüntet, a kormány cselekszik - mondja a kormány a cselekvő civilekre.  Tovább »

A civilek jogaiért kiállókat, az oktatásért aggódó diákokat, szülőket és tanárokat szeretnék kimozdítani a tavaszias hétvégén.  Tovább »

Soros György pénzét látják a tanárok tüntetése mögött, de a civil szervezet szerint nagyon benézték a dolgot.  Tovább »

A havazás és az ónos eső miatt elmarad a Tanítanék Mozgalom mai tüntetése.  Tovább »

Február elsején ismét tüntetnek a tanárok.  Tovább »

Nahalka István megütközött a kormány tervein, hogy szigorúbban ellenőriznék a kritikus civil szervezeteket, így a Tanítanék Mozgalmat és a...  Tovább »

Egy éve hosszú és dühös levelet küldött a boon.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X