Február elsején ismét tüntetnek a tanárok.  Tovább »

Nahalka István megütközött a kormány tervein, hogy szigorúbban ellenőriznék a kritikus civil szervezeteket, így a Tanítanék Mozgalmat és a...  Tovább »

Egy éve hosszú és dühös levelet küldött a boon.  Tovább »

Tegnap fekete-kockás napot tartott a Tanítanék Mozgalom, és a Facebookon gyűltek is a kockásságot bizonyító fotók.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tüntetést és gyertyagyújtást szervez ma estére a Tanítanék Mozgalom, a demonstrációt a Kossuth téren tartják, de az oktatásirányítással elégedetlen...  Tovább »

A fővárosi gyertyagyújtás mellett vidéken is szerveződnek az oktatási rendszer elleni, legfőképp a siralmas PISA-eredmények által kiváltott...  Tovább »

Az ország több pontján is arra biztatják társaikat, hogy szervezzenek saját tiltakozást jövő hétfőn.  Tovább »

"Országos fekete-kockás napot" tarthatnak országszerte az iskolákban - a szervezők arra kérik a szülőket, a gyerekeket és a tanárokat, hogy december...  Tovább »

Pilz Olivér szerint nem történtek valódi változtatások az oktatásban.  Tovább »

Váratlan, radikális akciókat ígér a Tanítanék Mozgalom, amelyekre még idén sor kerül - mondta Törley Katalin, a szerveződés egyik vezetője a hétfői...  Tovább »

Minden második iskolában van olyan tanár, aki tagja egy szakszervezetnek, de a kép árnyaltabb.  Tovább »

Az államtitkár héten tett nyilatkozatát szedte ízekre a tanárok csoportja.  Tovább »

Még kitölti a hátralévő kevés idejét, de nem pályázik újra. Viszont nem marad tétlen.  Tovább »

Szerinte az oktatásban nincs olyan ügy, amit csak a Tanítanék Mozgalommal lehet megvitatni, ezért sem reagált a legutóbbi meghívásra.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X