Ma írták a diákok a nagy botrányt okozó kötelező szakmai érettségiket. A Tanítanék Mozgalom anonim módon regisztrálná a felmerülő problémákat.  Tovább »

A szakmai érettségi kötelező lesz, és hiába látja ezt aggályosnak az ombudsman is, a kormány nem tágít.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Balog Zoltán miniszter lemondásáért, valamint a civil szervezetek melletti kiállásért vonulnak utcára tanárok, diákok és szülők.  Tovább »

Míg a Tanítanék mozgalom tüntet, a kormány cselekszik - mondja a kormány a cselekvő civilekre.  Tovább »

hirdetés

A civilek jogaiért kiállókat, az oktatásért aggódó diákokat, szülőket és tanárokat szeretnék kimozdítani a tavaszias hétvégén.  Tovább »

Soros György pénzét látják a tanárok tüntetése mögött, de a civil szervezet szerint nagyon benézték a dolgot.  Tovább »

A havazás és az ónos eső miatt elmarad a Tanítanék Mozgalom mai tüntetése.  Tovább »

Február elsején ismét tüntetnek a tanárok.  Tovább »

Nahalka István megütközött a kormány tervein, hogy szigorúbban ellenőriznék a kritikus civil szervezeteket, így a Tanítanék Mozgalmat és a...  Tovább »

Egy éve hosszú és dühös levelet küldött a boon.  Tovább »

Tegnap fekete-kockás napot tartott a Tanítanék Mozgalom, és a Facebookon gyűltek is a kockásságot bizonyító fotók.  Tovább »

Tüntetést és gyertyagyújtást szervez ma estére a Tanítanék Mozgalom, a demonstrációt a Kossuth téren tartják, de az oktatásirányítással elégedetlen...  Tovább »

A fővárosi gyertyagyújtás mellett vidéken is szerveződnek az oktatási rendszer elleni, legfőképp a siralmas PISA-eredmények által kiváltott...  Tovább »

Az ország több pontján is arra biztatják társaikat, hogy szervezzenek saját tiltakozást jövő hétfőn.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X