„6. osztályos szinten lévő 10. osztályosok, miniszterelnök úr?  Tovább »

"Mi nem csalódtunk Önben: Ön lekicsinyli azt a 3 hónapos egyeztetés során létrejött 30 oldalas dokumentumot, amelynek létrehozásában csak az Önök...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Oktatási minimumról szóló megállapodást írtak alá pedagógusok és oktatók, valamint ellenzéki pártok képviselői hétfőn Budapesten, a közös...  Tovább »

Oktatási minimumról szóló megállapodást írtak alá pedagógusok és oktatók, valamint ellenzéki pártok képviselői hétfőn Budapesten.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A másfél héttel ezelőtti diáktüntetés után újabb demonstrációt tartottaka Kossuth téren: több százan tiltakoztak az iskolák militarizálása, a...  Tovább »

Tüntetést szervez a Kossuth térre a Tanítanék a szabad oktatásért.  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete is csatlakozik a Tanítanék vasárnap délutáni tüntetéséhez.  Tovább »

Tüntetést szervez a Kossuth térre a Tanítanék. Vasárnap vonulnak az országház elé.  Tovább »

Rövid videót tett közzé Facebook-oldalán a Tanítanék Mozgalom, amely többek között az iskolai honvédelmi intézkedési tervek készítésére és a...  Tovább »

„Az iskolák militarizálására nem ez az első kísérlet - pár hónapja az iskolai lőterek kialakítása volt napirenden, amihez azóta forrásokat is...  Tovább »

Hét pontban foglalta össze a legszükségesebb oktatási változásokat a Tanítanék Mozgalom, amely az oktatási államtitkár egyik tanévindító üzenetére -...  Tovább »

Jó lenne, ha az iskolaigazgatói pályázaton elutasított jelöltek nem egy egyszerű „nemet” kapnának, hanem egy rövid indoklást is, ezt a Nemzeti...  Tovább »

A Tanítanék mozgalom is támogatja az LMP alkotmánybírósági beadványát, amellyel az ellenzéki párt megpróbálja megsemmisíttetni a köznevelési törvény...  Tovább »

Nemcsak Áder János köztársasági elnöknek, de Aáry-Tamás Lajosnak, az oktatási jogok biztosának is odacsapott Facebook-jegyzetében a Tanítanék...  Tovább »

Flashmobot szervez kedd délutánra a Sándor-palotához a Tanítanék Mozgalom, amely arra kéri Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X