Emelkedik a rászoruló hallgatók szociális ösztöndíjának összege, megszűnik az egyik legnépszerűbb hazai nyelvvizsgarendszer, akcióba kezd a...  Tovább »

Megszűnik az egyik legnépszerűbb magyarországi nyelvvizsgarendszer, a TIT-TELC, az utolsó vizsgákat februárban tartják majd.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Olvasott szöveg értése, hallás utáni szövegértés, írásbeli szövegalkotás, beszédkészség, nyelvhelyesség – sokáig e képességek ellenőrzéséből állt...  Tovább »

Nem kell tovább halogatni nyelvvizsgát, a tavaszi vizsgaidőszakban már próbálkozhatsz is. Ha sikerül, az állam visszatéríti a vizsgadíjat.  Tovább »

hirdetés

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyik nyelvvizsgaközpontot válasszátok?  Tovább »

Szinte minden nyelvvizsgaközpont változtatott a feladatokon és az értékelésen.  Tovább »

A Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ ajánlásai szerint több feladat, illetve azok értékelése is változik a BME Nyelvvizsgaközpontnál.  Tovább »

Mutatjuk, pontosan milyen változások jönnek.  Tovább »

Alap-, közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára készültök, de még nem választottátok ki, melyik vizsgaközpontban jelentkezzetek rá?  Tovább »

Nyelvvizsgázni szeretnétek, de még nem döntöttétek el, melyik vizsgaközpontba jelentkezzetek?  Tovább »

Alap-, közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára készültök, de még nem választottátok ki, melyik vizsgaközpontban jelentkezzetek rá?  Tovább »

Mennyit kell fizetni a legnépszerűbb nyelvvizsgákért? Milyen feladatokra számíthattok, és milyen nyelvek közül választhattok?  Tovább »

Milyen feladatokra kell számítani, milyen szótárt lehet használni? Mennyit kell érte fizetni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X