Fontos dologra hívta fel a figyelmet a Történelemtanárok Egylete.  Tovább »

A történelemtanárok el szeretnék érni, hogy idén és a jövőben is lehessen használni az érettségin a régi történelmi atlaszt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nahalka István megütközött a kormány tervein, hogy szigorúbban ellenőriznék a kritikus civil szervezeteket, így a Tanítanék Mozgalmat és a...  Tovább »

Az állami mellett a jobb minőségű régi történelmi atlasz érettségin való használatáért és a szabad tankönyvválasztásért akciónak a tanárok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Történelemtanárok Egylete által összehívott konferencia a jelenlegi kormányzati lépésekhez képest radikális változtatásokat sürget.  Tovább »

A Történelemtanárok Egylete anyagi nehézségekkel küzd, ezért veszélybe került működésük.  Tovább »

Megnézheti magát, aki ebből készülne az érettségire: szakmai hibák, rossz térképek és források, zavaró fogalomhasználat.  Tovább »

Ha valakinek nem jelent sokat március 15-e, az bukó lehet erkölcstanon - ez derült ki a napokban.  Tovább »

A Magyartanárok Egyesülete és a Történelemtanárok Egylete is meghívást kapott a Köznevelési Kerekasztal egyik munkacsoportjába, ám mindkét szervezet...  Tovább »

A 2017-re tervezett érettségi változtatások visszavonását követeli a Történelemtanárok Egylete, és szeretnék, ha nem kéne céltalanul évszámokat...  Tovább »

Bojkottálja a Történelemtanárok Egylete a Nemzeti Pedagógus Kar tisztújítását.  Tovább »

Száz nappal ezelőtt küldött levelet Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkárnak a Magyartanárok Egyesülete (ME) és a Történelemtanárok...  Tovább »

Megőrzendő értéknek nevezte a tankönyvpiacot és a szabad tankönyvválasztást közös állásfoglalásában a Történelemtanárok Egylete és a Hajnal István...  Tovább »

A Történelemtanárok Egylete (TTE) azt szorgalmazza, hogy a tanév végén szakmai szervezetek bevonásával vizsgálják...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), a Történelemtanárok Egylete (TTE) és a Magyartanárok Egyesülete...  Tovább »

hirdetés