A Történelemtanárok Egyletével (és számos más, évtizedek óta működő pedagógus szakmai szervezettel) a minisztérium semmilyen módon nem egyeztetett a...  Tovább »

A 2018-as érettségin is lehet használni a régi történelematlaszokat - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-t.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Az idei tanév érettségi vizsgáin használhatóak lesznek-e az állami kiadású (OFI) atlaszok mellett más, a diákok által korábban alkalmazott...  Tovább »

Fontos dologra hívta fel a figyelmet a Történelemtanárok Egylete.  Tovább »

hirdetés

A történelemtanárok el szeretnék érni, hogy idén és a jövőben is lehessen használni az érettségin a régi történelmi atlaszt.  Tovább »

Nahalka István megütközött a kormány tervein, hogy szigorúbban ellenőriznék a kritikus civil szervezeteket, így a Tanítanék Mozgalmat és a...  Tovább »

Az állami mellett a jobb minőségű régi történelmi atlasz érettségin való használatáért és a szabad tankönyvválasztásért akciónak a tanárok.  Tovább »

A Történelemtanárok Egylete által összehívott konferencia a jelenlegi kormányzati lépésekhez képest radikális változtatásokat sürget.  Tovább »

A Történelemtanárok Egylete anyagi nehézségekkel küzd, ezért veszélybe került működésük.  Tovább »

Megnézheti magát, aki ebből készülne az érettségire: szakmai hibák, rossz térképek és források, zavaró fogalomhasználat.  Tovább »

Ha valakinek nem jelent sokat március 15-e, az bukó lehet erkölcstanon - ez derült ki a napokban.  Tovább »

A Magyartanárok Egyesülete és a Történelemtanárok Egylete is meghívást kapott a Köznevelési Kerekasztal egyik munkacsoportjába, ám mindkét szervezet...  Tovább »

A 2017-re tervezett érettségi változtatások visszavonását követeli a Történelemtanárok Egylete, és szeretnék, ha nem kéne céltalanul évszámokat...  Tovább »

Bojkottálja a Történelemtanárok Egylete a Nemzeti Pedagógus Kar tisztújítását.  Tovább »

Száz nappal ezelőtt küldött levelet Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkárnak a Magyartanárok Egyesülete (ME) és a Történelemtanárok...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X