Lemondott a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatának elnöki posztjáról Török Márk, aki 2007 óta töltötte be a tisztséget – erősítette meg...  Tovább »

Két beadvány érkezett az Alkotmánybíróság elé áprilisban a Szegedi Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzatától.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jogerősen is pert vesztett a hosszúra nyúlt szegedi hallgatói önkormányzati karrierjéről elhíresült Török Márk a Szegedi Tudományegyetem (SZTE)...  Tovább »

Török Márk a jedi tanács elnöke lesz - ezt a flegma választ kapta a Csongrádhír.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már meg is nyertem a választást – így reagált Török Márk, a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatának elnöke a Magyar Nemzet kérdésére...  Tovább »

Bíróság döntheti el, vezetheti-e a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatát Török Márk, aki már tíz éve HÖK-elnök - derül ki az Ikotity...  Tovább »

Nem igazán hiszem el, hogy ezt az ügyet el lehet bukni – így reagált a Magyar Nemzetnek Török Márk, a Szegedi Tudományegyetem EHÖK-elnöke arra, hogy...  Tovább »

A mostani szegedi egyetemisták még általánosba jártak, mikor Török Márk elsőéves hallgatóként bekerült a HÖK-be.  Tovább »

A túlkorossága miatt támadott szegedi EHÖK-elnökkel készített interjút a Magyar Nemzet, akiknek eláírulta, hogy 33 évesen könnyen lehet, hogy egy...  Tovább »

Török Márk tavalyi megválasztását is érvénytelenítették, mert a törvény szerint túl régóta hallgatói tisztviselő.  Tovább »

Török Márk, a hallgatói önkormányzat elnökét szólították fel a távozásra a dékánok, Török pedig ködös korrupciógyanús sztorikkal ütött vissza.  Tovább »

A szegedi bölcsészkar szigorított az előadások látogatásának feltételein, az órák felére be kellene járni.  Tovább »

Egyelőre nem tudni, hogy a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája megtámadja-e a túlkoros hökösöknél alkalmazott 4 éves korlátot tartalmazó...  Tovább »

Az elnököt nem olyan fából faragták, hogy feladja pozícióját 12 év höközés után.  Tovább »

Miután a túlkoros hallgatói elnök, Török Márk sejtelmesen az egyetemi vezetés korrupciós ügyeire utalt, a Párbeszéd Magyarországért feljelentést...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X