Sem az osztályfőnök, sem az iskolaigazgató nem tilthatja meg a diákoknak, hogy részt vegyenek egy tüntetésen, és listát sem készíthetnek a tiltakozó...  Tovább »

A pedagógusoknak sem tilthatja meg az iskolafenntartó azt, hogy általános szakmai kérdésekben vagy szakpolitikai témákban nyilatkozzanak - hívja fel...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Vári Anikó 2016 decemberében jelentkezett egy pedagógusi állására, és ugyanazon a napon közzétett egy posztot az egyik közösségi oldalon, a hír...  Tovább »

Erről a Társaság a Szabadságjogokért készített útmutatót.  Tovább »

hirdetés

A tiltakozások mellett pereket is indíthatnak az állam ellen a tiltakozó pedagógusszervezetek.  Tovább »

Lelkiismereti okokból nem tette le a doktori fokozathoz szükséges esküt Kende Judit, egy pszichológiai tudományokból doktorált hallgató, majd a...  Tovább »

Nem esküdött fel az Alaptörvényre, így nem veheti át a doktori fokozatát igazoló oklevelet az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatója.  Tovább »

A Fidesz közlése szerint valótlan a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) azon állítása, hogy az egyik, Lázár János...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X