A volt államfő a Hot magazinnak adott interjúval újabb mémhullámot indított el: miután kijelentette, hogy már dolgozik...  Tovább »

Schmitt Pál volt köztársasági elnök nem áll hallgatói jogviszonyban a Semmelweis Egyetemmel, nem jelentkezett a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Publikálnom kell szakfolyóiratokban, most ezeket a cikkeket írom" - mondta doktori tanulmányairól a Hot magazinnal...  Tovább »

Már a lemondásától számított két héten belül, még áprilisban megtette az első jogi lépéseket Schmitt Pál volt államfő...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Réthelyi Miklós azt mondta, nem vehette el a döntést az egyetemtől az államfő kisdoktorija ügyében; a Heti Válasznak...  Tovább »

Több ismert cseh politikus és vezető köztisztviselő szerezte meg diplomáját kétes körülmények között, de Csehországban...  Tovább »

Politikusok szakdolgozatainak felkutatásáról cikkeznek a szerdai napilapok: a Magyar Nemzet szerint lavinát indított...  Tovább »

„A rektor úrnak három hónap múlva lejár a mandátuma, ezt mint egy komoly egyetem vezetőjeként végig kell dolgoznia...  Tovább »

Schmitt Pál köztársasági elnök fellebbez a Semmelweis Egyetem szenátusának döntése ellen, amellyel a testület...  Tovább »

Jogszerűen járt el a Semmelweis Egyetem, amikor visszavonta Schmitt Pál köztársasági elnök kisdoktori fokozatát -...  Tovább »

A Hallgatói Hálózat húsz-harminc aktivistája és több tucat újságíró várja a Szentkirályi utcában a Semmelweis Egyetem szenátusának döntését Schmitt...  Tovább »

Nem hagyja abba a tiltakozást, sőt "radikálisabb eszközökkel" folytatja a demonstrációt a Hallgatói Hálózat, ha a...  Tovább »

"A vizsgálóbizottság nyilvánosságra került véleménye alapján a helyzet egyértelműnek látszik: Schmitt Pál doktori...  Tovább »

Schmitt Pál doktori címének visszavonását kezdeményezi a Semmelweis Egyetem doktori tanácsa, csütörtök délutánra...  Tovább »

A szerdai ülősztrájk után újabb tüntetést szervez a Hallgatói Hálózat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X