„A magyar pedagógusok korfája ugyanolyan, mint az európai országok átlaga, azaz az ötvenévesnél idősebb pedagógusok aránya 37 százalék” - így...  Tovább »

Rétvári Bence azzal magyarázta a helyzetet, hogy a tanévkezdéskor egyszerre érkeztek be az igénylések, és sok iskola még nem állt át az új rendszerre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A béremelések, illetve az életpályamodell bevezetésének a hatására az elmúlt években több ezerrel nőtt a pedagógusok száma - jelentette ki Rétvári...  Tovább »

A napokban utalják a pedagógusoknak az életpálya alapján megemelt béreiket - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

70 ezer informatikai eszközt kapnak az iskolák, pedagógusok és diákok - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára egy...  Tovább »

Még mindig nagyon sok iskola van, ahol nem szaktanár tartja az órákat, hanem egy helyettesítő tanár, pedig már lassan a szeptember is véget ér.  Tovább »

Körlevélben tájékoztatta az iskolaigazgatókat az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az iskolai büfékben árusítható, valamint a tiltott...  Tovább »

Az Emmi államtitkára az Orbán-kormány oktatáspolitikájának sikeréről, növekvő iskolázottságról beszél, amit Rétvári Bence szerint a kis...  Tovább »

A Parlamentben mókázott az államtitkár.  Tovább »

Világszerte bevált, több tantárgynál is alkalmazható oktatási módszertan érkezhet a magyar iskolákba a kormány és a Lego Manufacturing Kft.  Tovább »

"A gender - a marxizmus-leninizmushoz hasonlóan - inkább nevezhető ideológiának, mint tudománynak, így kétséges, eléri-e az egyetemi oktatási...  Tovább »

Rétvári arról beszélt, hogy sikerült rendezni a felsőoktatásban dolgozók bérét, holott még folynak a tárgyalások.  Tovább »

Egyre kevesebb a Tanítanék Mozgalom tevékenységének szakmai tartalma, az már nem a pedagógusokról vagy az iskolákról szól, hanem politikai célokról...  Tovább »

Az alsó tagozatos iskolások esetében sincs napirenden a házi feladat kivezetése - értesült a Magyar Idők.  Tovább »

Még egy hónapig lehet jelentkezni első körben a Határtalanul!  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X