Továbbra is vonakodik a Debreceni Egyetem attól, hogy etikai eljárást indítson a rektor ellen azért, amiért Szilvássy Zoltán szerencsétlen...  Tovább »

A Debreceni Egyetem vezetése a szenátuson keresztül "látszólag betartja a demokratikus döntéshozatal szabályait, a valóságban azonban nem képviseli...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Eddig nem érte retorzió a Vlagyimir Putyin egyetemi díszpolgári címe elleni tiltakozás miatt - mondta a Népszavának Fábián István tanszékvezető, a...  Tovább »

"Az Orvostudományi Doktori Iskola rendszeresen kér fel az onnan kikerülő, általában igen magas színvonalú PhD-dolgozatok bírálatára, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Néhány szerencsétlen, világtalan, tehetetlen balfácán az egyetemen azt mondta, húha, a sajtó mond valamit, hú, most itt a lehetőség" - mondta a...  Tovább »

Szabálytalanul szavazhatta meg a Debreceni Egyetem szenátusa Vlagyimir Putyin orosz elnök díszpolgári címét - írja a 24.hu.  Tovább »

Több mint tízmilliós nagyságrendű támogatást kapott a Debreceni Egyetem az orosz Russzkij Mir Alapítványtól - írja a 24.hu.  Tovább »

Bár elsöprő, 90 százalékos többséggel támogatta a Debreceni Egyetem szenátusa Putyin díszpolgári címét, mindössze a testület "több mint 60...  Tovább »

„Nagyon érdekes, hogy ebből a négy tanszékből háromnál a tanszékvezetők a volt rektori vezetésből jönnek össze, és két tanszéknek meg ugyanaz a...  Tovább »

Hiába tiltakozik több tanszék, hallgatók és oktatók az ellen, hogy a Debreceni Egyetem díszpolgári címmel tüntesse ki Vlagyimir Putyin orosz...  Tovább »

Ingyenes orosz nyelvtanfolyamot indít a Debreceni Egyetem, erről a hallgatókat kedden értesítették.  Tovább »

A szenátus "döntésével semmibe vette azokat a polgárait, akik a tudományos és az oktatási szabadság versenyfeltételei között járultak hozzá az...  Tovább »

A Vlagyimir Putyint díszpolgárnak kinevező Debreceni Egyetem törli a kritikus kommenteket a Facebook-oldaláról - írja az Index.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X