A fővárosi és vidéki főiskolák, egyetemek legnépszerűbb alap- és mesterszakjaira idén is háromszázötven-négyszáz fölött pontszámmal lehetett...  Tovább »

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) szerint az intézmény az elmúlt öt év legjobb jelentkezési és felvételi eredményeit érte el az idén, és továbbra is az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Valószínűleg ez volt az utolsó békeév a felvételik szempontjából, ugyanis várhatóan jelentősen változik a felsőoktatás a jövőben - mondta a Szegedi...  Tovább »

Valamivel nehezebb volt az idén bekerülni a felsőoktatási intézményekbe, mint tavaly: 2010-ben a bejutási arány 70 százalékos volt, ez most 69,4...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több százan várták a 2011-es ponthatárokat a Millenárison csütörtök délután - a felvételizők többsége örömében sikítozni kezdett, amikor az első...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2011-es felsőoktatási felvételi ponthatárokat, este nyolckor 141 ezer jelentkező sorsa dőlt el.  Tovább »

Megkezdődött a visszaszámlálás, este nyolckor kiderül, kit hova vettek fel: ha a borús idő elvette a kedvedet a Pont Ott Partitól, nálunk élőben...  Tovább »

Évről évre bonyolult matematikai algoritmussal számítják ki a felvételi ponthatárokat – bár pontosan senki nem tudja megjósolni, melyik szakra hány...  Tovább »

Egyetlen alapszakhoz sem kellett 480 pont a 2010-es felvételin: a legjobb érettségi és tanulmányi eredményre a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági...  Tovább »

Koncertek, játékok és tájékoztató előadások is lesznek az idei debreceni, miskolci, szolnoki és pécsi Pont Ott Partin.  Tovább »

Az idén is számítógépes rendszer állítja szakonként országos rangsorba a felsőoktatásba jelentkezőket, a ponthatárokat azonban nehéz megjósolni; a...  Tovább »

Már csak pár óra, és kiderül, a 141 ezer jelentkező közül ki hol kezdheti meg felsőfokú tanulmányait szeptemberben.  Tovább »

Hollywoodoo-, PASO- és Gitano-koncert is lesz az idei Pont Ott Partin.  Tovább »

Egy hét múlva, július 21-én határozzák meg az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyeket a www.felvi.  Tovább »

Két hét múlva, július 21-én hirdetik ki a 2011-es felvételi ponthatárokat – a szokásos izgulós-feszültségoldós Pont Ott Partit idén a Millenárison...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X