Egyelőre nem biztos a résztvevők névsora, de az sem kizárt, hogy minden meghívott leül a kormány által összehívott köznevelési kerekasztalhoz.  Tovább »

A 2010 előtti oktatási rendszerhez nem szabad visszatérni - közölte pénteken Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint a kormány jó irányba indult el...  Tovább »

Rétvári Bence nem érti, miért bojkottálják a köznevelési kerekasztalt a legnagyobb pedagógus-szakszervezetek.  Tovább »

A következő két hét mozgalmas időszaka lesz a közoktatásnak.  Tovább »

(x)

Bejczy Antalra emlékezve az Óbudai Egyetemen

Az Óbudai Egyetem Bejczy Antal iRobottechnikai Központja január 16-át Nemzetközi Bejczy Nappá nyilvánította a kiváló professzorra emlékezve.  Tovább »

Az EMMI szombati sajtótájékoztatója egyelőre nem ért célt, ugyanis tüntetést szervez a Pedagógusok Szakszervezetének helyi szervezete Miskolcon.  Tovább »

Teljes mértékben elutasítja a Nemzeti Pedagógus Kar által készített etikai kódexet a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) Országos Választmánya egyhangú szavazással elutasította a Nemzeti Pedagógus Kar által kidolgozott...  Tovább »

A Klik vezetőjének leváltását követeli a PDSZ.  Tovább »

A kormány fordítva ül a lovon - állítja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, amely bírálja a Fidesz-KDNP-t, mert szakértői vélemény kikérése...  Tovább »

Elutasította az Alkotmánybíróság egy tankönyvkiadó indítványát, aki szerint jogellenesen államosították a tankönyvpiacot.  Tovább »

Hétfőn megkezdte a szaktárca képviselőivel a sztrájkbizottsági tárgyalásokat a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), az első egyeztetésen...  Tovább »

Már a jövő héten hozzákezdenek a tanárok egy tavaszi pedagógussztrájk előkészítéséhez, ha a kormányfő szombatig nem jelöl ki egy kompetens...  Tovább »

Tüntetést szervez a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szombaton, a magyar közoktatás napján a fővárosban: a tanárok a jövő évi költségvetés javaslata...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint a kormánynak esze ágában sincs teljesíteni azt a korábbi kötelezettségvállalását, hogy a...  Tovább »

Már több mint 2800-an jelezték a Facebookon, hogy elmennek a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) által szervezett szombati demonstrációra, hogy így...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X