A pedagógus-szakszervezetek nincsenek elájulva a kilencosztályos általános iskola ötletétől.  Tovább »

Az alsó tagozatos iskolások esetében sincs napirenden a házi feladat kivezetése - értesült a Magyar Idők.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint Lázár János miniszternek érdemes lenne figyelembe vennie olyan modern vívmányokat az oktatás...  Tovább »

Minden második iskolában van olyan tanár, aki tagja egy szakszervezetnek, de a kép árnyaltabb.  Tovább »

hirdetés

Arra kíváncsiak, hogy meg tudja-e védeni a jelenlegi oktatási rendszert a tanárok, szülők és diákok előtt.  Tovább »

A Herman Ottó Gimnáziumból elindult mozgalom tagjai nem látnak rendszerszintű változást: éveket kell még várni a diákok és tanárok terheinek...  Tovább »

A szakszervezet szerint a korábban kidolgozott minősítési eljárás önmagában alkalmatlan volt a tanárok teljesítményének mérésére, így az ezt...  Tovább »

A Civil Közoktatási Platform szerint már el is kezdődtek az elbocsátások amiatt, hogy az új tanterv szerint összevontan oktatják a...  Tovább »

Látszatintézkedésnek tartja A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke a kormány következő tanévre eszközölt módosításait.  Tovább »

A kormány - vélhetően a feszültségek enyhítése érdekében - egyszerűen megmondta, hogy kiket minősíthetnek fel jobb fizetéssel a Pedagógus II.  Tovább »

Az oktatásért felelős államtitkár lapunknak adott interjújában vázolta, hogy szeptembertől vendégtanulóként kell két iskola között ingáznia azoknak...  Tovább »

Így ment át radikális üzemmódba a Tanítanék Mozgalom.  Tovább »

Budapest mellett több megyeszékhelyen is szabad oktatást követelve tartottak tüntetéseket szombaton pedagógusok, a kormány és a Fidesz szerint csak...  Tovább »

A Klik egyelőre hallgat, hogy miért szüneteltették hosszabban a sztrájk miatt a tanári társadalombiztosítást.  Tovább »

A több száz önkormányzatot tömörítő Magyar Önkormányzatok Szövetségének közoktatási konzultációs fórumán a kormányzati szereplőket leszámítva...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X