Tüntetést szervez a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szombaton, a magyar közoktatás napján a fővárosban: a tanárok a jövő évi költségvetés javaslata...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint a kormánynak esze ágában sincs teljesíteni azt a korábbi kötelezettségvállalását, hogy a...  Tovább »

Már több mint 2800-an jelezték a Facebookon, hogy elmennek a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) által szervezett szombati demonstrációra, hogy így...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) is csatlakozik a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) által szervezett szombati tüntetéshez.  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint százmilliárd forintos forráskivonást hajtanak végre a középfokú oktatás területén, ami...  Tovább »

A köznevelési törvény módosítását kezdeményezi a szakminiszternél a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).  Tovább »

Pedagógus érdekképviseletek az igazgatói kinevezés szabályozásának felülvizsgálatát kérik, egy-egy miskolci, kecskeméti és püspökladányi iskola után...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke szerint a kormányzati kommunikáció ellenére nem nevezhető sikertörténetnek az idei...  Tovább »

Az egyetemi vezetők aggódnak a kancellári rendszer miatt, augusztusban ingyenes tankönyvekre és iskolakezdési támogatásra pályázhattok, a PDSZ pedig...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szervezete nyílt levéllel fordul Balogh Zoltán emberierőforrás-miniszterhez, amelyben többek között azt kérik, hogy...  Tovább »

Indokolt a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) működésének áttekintése, a szükséges változtatások - szakmai egyeztetéseken alapuló -...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) egyeztetést kezdeményezett az új köznevelési államtitkárral és a Nemzeti Pedagógus Kar elnökével az...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) azt javasolja a kormányzatnak, hogy állítsák vissza 18 évre a tankötelezettség felső korhatárát.  Tovább »

Pedagóguselbocsátásoktól tart a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a több középiskolában tapasztalható tanulóhiány miatt.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) vasárnapi közleménye szerint a rendelet felülírná a nemzeti...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X