A Klik egyelőre hallgat, hogy miért szüneteltették hosszabban a sztrájk miatt a tanári társadalombiztosítást.  Tovább »

A több száz önkormányzatot tömörítő Magyar Önkormányzatok Szövetségének közoktatási konzultációs fórumán a kormányzati szereplőket leszámítva...  Tovább »

Míg a tanárok az intézményeken belül sztrájkoltak, a támogatóik az iskolakapuk előtt gyűltek össze.  Tovább »

Pénteken főleg az oktatási intézményeknél lesz nagy fennforgás a PDSZ sztrájkja miatt, de a kórházaknál az egészségügyért is demonstrálnak.  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Bár napokon keresztül ment az egyeztetés a kormánnyal a Tanítanék Mozgalom, illetve a Civil Közoktatási Platform részéről, hogy kedden érdemi...  Tovább »

Eddig tény volt, hogy egyszerre tiltakoznak, így változik a felállás.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) országos választmánya szombaton megerősítette április 15-re tervezett kétórás figyelmeztető...  Tovább »

A pedagógusok érdekvédelmi szervezetei szerdán a cselekvések összehangolásáról határoztak, de egyelőre mindegyik fél a saját tilatkozási időpontja...  Tovább »

Mendrey László figyelmeztető sztrájkról szóló bejelentését követően kedden kezdték volna meg a kötelező 7 napos tárgyalást a Pedagógusok...  Tovább »

Eddig csak polgári engedetlenség keretében gondolkodtak az oktatásért tiltakozók, akik egyórás munkabeszüntetést terveznek március 30-ra, azonban a...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete 13 pontban gyűjtötte össze, hogy miért várnak bocsánatkérést a kormánytól.  Tovább »

A PSZ-szel párhuzamosan a PDSZ is megkezdte a sztrájk előkészületeit, így egyszerre hirdethet munkabeszüntetést a két legnagyobb...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezetének sztrájkbizottsága még nem döntött a PDSZ visszafogadásáról, feszülten készülnek a kormánnyal való következő...  Tovább »

A PDSZ szerint nem kötelezhetők arra diákok, hogy máskor pótolják a kiesett napot.  Tovább »

A PDSZ egy olyan paktum felbontását kéri a PSZ-től, ami 20 ezer tanári álláshelyet sodorna veszélybe – állítja Galló Istvánné.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X