A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) vasárnapi közleménye szerint a rendelet felülírná a nemzeti...  Tovább »

Huszonnégy pontban foglalta össze az elmúlt négy év oktatáspolitikai intézkedéseit a Pedagógusok Demokratikus...  Tovább »

Keményebb és professzionálisabb munkára intette a pedagógusokat Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár szerdai sajtótájékoztatóján - a Pedagógusok...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) azt javasolja, hogy augusztus 1-től szűnjön meg a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik).  Tovább »

Támogatja a tanári portfólió feltöltésének bojkottját a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).  Tovább »

Nem fizette ki időben a pedagógusok útiköltség-térítését a Klebelsberg-központ - közölte a Pedagógusok Demokratikus...  Tovább »

Titoktartási és pártatlansági nyilatkozat tételére kötelezik azokat a tanárokat, akik közmunkásokat oktatnak - mondta...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint örvendetes, hogy a minimálbérhez kapcsolódva nő a...  Tovább »

Mendrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke szerint visszalépés a Klebelsberg...  Tovább »

Sztrájkot szervezhet jövőre a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) megfelelő támogatottság esetén -...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) ismét levélben fordul a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint nem utalták át a megszokott időben, november elején a...  Tovább »

A közszférában kizárólag átutalással lehet kifizetni a béreket, a munkavállalóknak azonban ez nem okozhat...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint szemfényvesztés a szeptember 1-jén életbe lépett életpályamodell, ezért csatlakoznak a...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X