Teljes mértékben elutasítja a Nemzeti Pedagógus Kar által készített etikai kódexet a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) Országos Választmánya egyhangú szavazással elutasította a Nemzeti Pedagógus Kar által kidolgozott...  Tovább »

A Klik vezetőjének leváltását követeli a PDSZ.  Tovább »

A kormány fordítva ül a lovon - állítja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, amely bírálja a Fidesz-KDNP-t, mert szakértői vélemény kikérése...  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

Elutasította az Alkotmánybíróság egy tankönyvkiadó indítványát, aki szerint jogellenesen államosították a tankönyvpiacot.  Tovább »

Hétfőn megkezdte a szaktárca képviselőivel a sztrájkbizottsági tárgyalásokat a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), az első egyeztetésen...  Tovább »

Már a jövő héten hozzákezdenek a tanárok egy tavaszi pedagógussztrájk előkészítéséhez, ha a kormányfő szombatig nem jelöl ki egy kompetens...  Tovább »

Tüntetést szervez a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szombaton, a magyar közoktatás napján a fővárosban: a tanárok a jövő évi költségvetés javaslata...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint a kormánynak esze ágában sincs teljesíteni azt a korábbi kötelezettségvállalását, hogy a...  Tovább »

Már több mint 2800-an jelezték a Facebookon, hogy elmennek a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) által szervezett szombati demonstrációra, hogy így...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) is csatlakozik a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) által szervezett szombati tüntetéshez.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint százmilliárd forintos forráskivonást hajtanak végre a középfokú oktatás területén, ami...  Tovább »

A köznevelési törvény módosítását kezdeményezi a szakminiszternél a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).  Tovább »

Pedagógus érdekképviseletek az igazgatói kinevezés szabályozásának felülvizsgálatát kérik, egy-egy miskolci, kecskeméti és püspökladányi iskola után...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke szerint a kormányzati kommunikáció ellenére nem nevezhető sikertörténetnek az idei...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X