Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra?  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Csak fejlesztenétek a nyelvtudásotokat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre?  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra?  Tovább »

hirdetés

Nem kell tovább halogatni nyelvvizsgát, a tavaszi vizsgaidőszakban már próbálkozhatsz is. Ha sikerül, az állam visszatéríti a vizsgadíjat.  Tovább »

Brit tudósok bebizonyították, hogy a szóbeli több stresszt okoz, mint az írásbeli.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de még nem döntöttétek el, melyik nyelvvizsgaközpont írásbelijét és szóbelijét választjátok?  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyik nyelvvizsgaközpontot válasszátok?  Tovább »

Hány százalékos eredményt kell szerezni a nyelvvizsga különböző részein ahhoz, hogy megkapjátok a nyelvvizsga-bizonyítványt?  Tovább »

Újfajta értékelési rendszert vezet be az ELTE Origó Nyelvi Centrum - ismertebb nevén a Rigó utcai nyelvvizsgaközpont.  Tovább »

Ahogy arról korábban beszámoltunk, több nyelvvizsga változik ősztől - az idegen nyelvi központok már elkezdték közzétenni a mintafeladatokat. 1.  Tovább »

Nem érdemes csupán egy szempont - a vizsgadíj - alapján választani a különböző nyelvvizsgaközpontok közül, de nem árt tisztában lenni a 2014-es...  Tovább »

Melyik nyelvvizsgát érdemes választani? Milyen vizsgarészek vannak az írásbelin és a szóbelin?  Tovább »

Áprilistól változtat a B2 írásbeli és a C1 szóbeli vizsgák feladatain az Origó nyelvvizsgaközpont.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X