Érdekes kérdésre kell válaszolniuk azoknak a hatodikos diákoknak, akik az OFI irodalomkönyvéből tanulják a Toldit.  Tovább »

Egy nyolcadikos állami földrajzkönyvben a menekültáradat a fő tudnivaló Olaszországról, a kiadó szerint azért, hogy a tanuló naprakész ismeretekkel...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A gyerekek nem várhatnak, amíg a tudósok elbabrálgatnak a legjobb NAT kidolgozásával - írja a hvg.  Tovább »

Több középiskolai hely van - különösen a négyosztályos iskolákban -, mint ahány jelentkező - emelte ki az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tagadta, hogy a hivatalos csatornájuk lenne, de pont akkor tűntek el a videók, mikor azokról kérdezték az...  Tovább »

Kis csapat, de akár az egész osztály is pályázhat.  Tovább »

Szakértői vélemény szerint kiugróan magas összegért dolgoztak a nyolcadikos állami történelemkönyven a szerzők.  Tovább »

Nem egyszerű a célul kitűzött "átpolitizáltságtól mentes, szakmai" munkához tartani magát a Történelemoktatók Szakmai Egyesületének, ha csak olyan...  Tovább »

Az állami tankönyveket kell fejleszteni, rengeteg pénz érkezett rá.  Tovább »

Közel két hét telt el tanévkezdés óta - az OFI most kezdi tájékoztatni a pedagógusokat arról, mi is legyen az összevont természettudományos...  Tovább »

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet minden évfolyamra elkészítette az új kísérleti tankönyveket, valamint az első, ötödik és kilencedik...  Tovább »

A hagyományos mellett a rugalmas tanmenetek is elérhetővé váltak a jövő heti iskolakezdés előtt.  Tovább »

Bár csak fokozatosan fognak megjelenni a segédanyagok az új komplex természettudomány tantárgy esetében, azt digitálisan terjesztik majd, így a...  Tovább »

Palkovics László oktatási államtitkár azt mondta, hogy a kormány háttérintézete kidolgozza augusztus közepére a következő tanév tanmeneteit.  Tovább »

Továbbra sem készíttette el a kormány a szakgimnáziumok szakmai és közismereti óratervét, de ha meg is érkezik, a helyi óratervekre nem lesz idő...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés