Negyedével nőtt az ipari OKJ-s képzésekre jelentkezők száma 2017-ben – derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból.  Tovább »

Sokan kérdeztétek, milyen szakmákkal lehet a leggyorsabban elhelyezkedni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Számos olyan tevékenység létezik, amelyre csak képesítés birtokában indítható vállalkozás.  Tovább »

Felszívja a munkaerőpiac az OKJ-s szakképesítést szerzőket, számos területen sok a betöltetlen állás az egyik felnőttképző cég szerint.  Tovább »

hirdetés

Egyre több nő jelentkezik valamilyen OKJ-tanfolyamra a diploma megszerzése után, legtöbben valamilyen irodai, pénzügyi képzést választottak -...  Tovább »

A legtöbben a gépész és a gépkezelő képzéseket választotta az OKJ-s képzések toplistája szerint, a legnépszerűbb az ipari olaj- és...  Tovább »

Két szakképesítést szerezhettek ingyen: de hol tudtok utánanézni, hogy milyen OKJ-s képzések vannak, és mit csinálhattok a végzettséggel? Segítünk.  Tovább »

Már két OKJ-s szakma megszerzése is ingyenes, ha iskolarendszerben végzitek.  Tovább »

Milyen OKJ-s képzésekre jelentkeznek a legtöbben? Itt a lista.  Tovább »

Ne keseredjetek el, ha most nem kerültetek be egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Milyen ingyenes OKJ-s képzést végezhettek el, ha csak érettségitek van? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Veszítetek-e az ingyen ''letanulható'' időből, ha az egyetem, főiskola előtt elvégeztek egy OKJ-s képzést? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Felsőfokú végzettséggel is ingyen végezhetitek el az első OKJ-s képzést? Fogynak-e közben az állami félévek? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Nem tudjátok, mit tegyetek, ha nem sikerül a felvételi?  Tovább »

OKJ-s képzésre jelentkeznétek, de nem tudjátok, mit jelentenek a képzések előtti számok? Összegyűjtöttünk pár fontos tudnivalót.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X