Hiába jó a száma a bizonyítványnak, és hiába kapcsolódik az adott alap- vagy osztatlan képzéshez, vannak olyan képzési területek, amelyeken nem...  Tovább »

Ha van OKJ-s végzettségetek, valószínűleg többletpontot kaptok érte az egyetemi felvételin.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hány pont jár az egyetemi-főiskolai felvételin az OKJ-s szakképesítésért? Felvételizők, figyelem, fontos kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szívesen tanulnátok még, de már mind a tizenkét államilag finanszírozott féléveteket elhasználtátok az egyetemen az alap- és a mesterdiploma...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen OKJ-s képzéseket végezhettek el államilag támogatott formában?  Tovább »

Ha még nincs ötletetek, hogy az iskola elvégzése után mihez kezdjetek, vagy hogy melyek azok a képesítések, amelyek megszerzése szinte azonnali...  Tovább »

Negyedével nőtt az ipari OKJ-s képzésekre jelentkezők száma 2017-ben – derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból.  Tovább »

Sokan kérdeztétek, milyen szakmákkal lehet a leggyorsabban elhelyezkedni.  Tovább »

Számos olyan tevékenység létezik, amelyre csak képesítés birtokában indítható vállalkozás.  Tovább »

Felszívja a munkaerőpiac az OKJ-s szakképesítést szerzőket, számos területen sok a betöltetlen állás az egyik felnőttképző cég szerint.  Tovább »

Egyre több nő jelentkezik valamilyen OKJ-tanfolyamra a diploma megszerzése után, legtöbben valamilyen irodai, pénzügyi képzést választottak -...  Tovább »

A legtöbben a gépész és a gépkezelő képzéseket választotta az OKJ-s képzések toplistája szerint, a legnépszerűbb az ipari olaj- és...  Tovább »

Két szakképesítést szerezhettek ingyen: de hol tudtok utánanézni, hogy milyen OKJ-s képzések vannak, és mit csinálhattok a végzettséggel? Segítünk.  Tovább »

Már két OKJ-s szakma megszerzése is ingyenes, ha iskolarendszerben végzitek.  Tovább »

Milyen OKJ-s képzésekre jelentkeznek a legtöbben? Itt a lista.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X