Mire kell figyelnetek, ha államilag támogatott OKJ-s képzést kerestek, de már van egy OKJ-s szakmátok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Május 4-ig pályázhatnak az egészségügyi képzéseken tanulók a havi maximum 40 ezer forintos ösztöndíjra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kihasználnátok a lehetőséget, és állami támogatással végeznétek el két OKJ-s képzést? Érdemes odafigyelni néhány feltételre.  Tovább »

Letaszította a trónról az évek óta vezető társadalombiztosítási ügyintéző képzést a bérügyintéző OKJ – derül ki a Perfekt Zrt. toplistájából.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mennyi támogatás igényelhető egy egyetemista gyerek után?  Tovább »

Tényleg el lehet végezni két OKJ-s képzést teljesen ingyen, államilag támogatott formában?  Tovább »

Negyedével nőtt az ipari OKJ-s képzésekre jelentkezők száma 2017-ben – derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból.  Tovább »

Míg az egyetemisták és főiskolások után nem jár családi pótlék, addig az érettségi után OKJ-s képzést kezdők szülei megkaphatják a támogatást.  Tovább »

Számos OKJ-s képzést kezdhettek el az érettségi után - de melyek a legnépszerűbbek?  Tovább »

Ingyenes megszerezhető szakképzést kerestek? Megmutatjuk, hol érdemes böngészni.  Tovább »

Mit történik akkor, ha nem sikerül az egyetemi-főiskolai felvételi? Semmi rossz - legalábbis ez derül ki az eduline olvasóinak hozzászólásaiból.  Tovább »

Megjelent a legújabb szakmalista, melyeket jelentős állami ösztöndíjjal is tanulhatunk.  Tovább »

Hány többletpont jár az idei keresztféléves és a 2017-es általános felvételin egy OKJ-s szakképesítésért?  Tovább »

Azok is jelentkezhetnek államilag támogatott OKJ-s képzésre, akik a felsőoktatásban már elhasználták az összes állami ösztöndíjas félévüket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X