„Az európai uniós pénzeket pazarlóan, saját céljaira költő kormány a felnőttképzési, nyelvi képzési szakma javaslatait és tapasztalatait évek óta...  Tovább »

Varga Mihály tud róla, hogy az Nemzetgazdasági Minisztérium 100 ezer felnőttől venné el a nyelvtanulás lehetőségét?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az állami iskolákban negyediktől tizenkettedikig 936 tanórát kapnak a diákok, ám a többségnek ez mégsem elegendő a nyelvvizsgához.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tavaly 9354 diploma ragadt benn egyetemeken és főiskolákon azért, mert nem volt meg az átvételükhöz szükséges nyelvvizsga, ami növekedés az egy...  Tovább »

Több nagy nyelviskola is komoly kedvezményeket hirdet azok számára, akik júniusban kezdődő kurzusra iratkoznak be, és ez nem véletlen.  Tovább »

A Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elnöke szerint alacsonyabb tudásszintű tanulók számára az A2-es szintű nyelvvizsga motivációt jelenthet a...  Tovább »

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) örömmel értesült a Nemzetgazdasági Minisztérium új felnőttképzési...  Tovább »

A Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elnöke szerint a nyelviskolák számára kötelezővé tett vagyoni biztosíték mértéke...  Tovább »

A végzett hallgatóknak a nyelvvizsga és a diploma megszerzéséhez el kell kezdeniük nyelvet tanulni - így értékelte a...  Tovább »

A jelenlegi sokszínű nyelvvizsgarendszer tökéletes, ezért komoly visszalépés lenne, ha a rendszer államosításával...  Tovább »

Kritikus időszakot élnek át a nyelviskolák, az évek óta tartó visszaesés nyomán minden tizedik oktatóműhely a csőd...  Tovább »

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) bízik benne, hogy a most induló új támogatási rendszer eredményeként a...  Tovább »

Az egyre erőteljesebb árverseny és az érdeklődők számának csökkenése már a minőséget is veszélyeztető díjcsökkenést...  Tovább »

Tíz pontban gyűjtötte össze a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete  (NYESZE) azokat a szempontokat, amelyekre érdemes...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X