A Nyíregyházi Egyetem szenátusa keddi ülésén kezdeményezte az intézmény rektora, Onder Csaba visszahívását - írja a szon.hu.  Tovább »

Elstartolt a 2015-ös felvételi, a jelentkezési határidő február 15.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozták a diplomás-pályakövetési rendszer 2013-as adatait, új sorozatunkban annak járunk utána, milyen nettó átlagfizetésre...  Tovább »

Húsz százalékkal több, összesen 1246 felvételiző került be a Nyíregyházi Főiskolára, mint egy évvel korábban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Januártól a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Nyíregyházi Főiskolán is válthattok menetjegyet a MÁV járataira.  Tovább »

Szünetelteti tizenkét bolognai rendszerű alapszakának indítását, és intézeti rendszerben működteti tovább öt karát a...  Tovább »

A Malév csődje és a felsőoktatási forrásmegvonások veszélybe sodorhatják a hazai felsőfokú pilótaképzést.  Tovább »

A jövő évtől megszűnnek a szláv nyelvi szakok a Nyíregyházi Főiskolán, a hallgatók eddig orosz, ukrán és ruszin...  Tovább »

Minden tizedik dolgozóját elbocsátja a Nyíregyházi Főiskola – tudta meg az eduline.  Tovább »

Emelik az oktatók óraszámát, bérbe adják az épületeket és szűkítik a képzési kínálatot – így spórolnak az állami támogatás csökkentése miatt bajba...  Tovább »

A Nyíregyházi Főiskola szenátusa bízik abban, hogy megmaradhat az intézmény önállósága - közölte a főiskola rektora...  Tovább »

A Nyíregyházi Főiskola vezetősége bízik abban, hogy még az idén megszületik a döntés az intézmény jövőjéről, valamint...  Tovább »

Fennakadt a kormányon Hoffmann Rózsa legújabb terve a felsőoktatás átalakítására.  Tovább »

Megszűnhet a Nyíregyházi Főiskola önállósága - az eduline információi szerint az oktatási államtitkárság ismét egyértelművé tette, hosszú távon csak...  Tovább »

Költségvetési főfelügyelőt rendelt ki a kormány az Eötvös Loránd Tudományegyetemhez (ELTE), több felsőoktatási...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X