Várhatóan október közepén szavaz a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) az új elnök személyéről.  Tovább »

Távozik a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnöke a szervezet éléről.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kivonult a német, osztrák és svájci delegáció Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes beszédéről április 23-án, az...  Tovább »

"Pálfordulást" hajtott végre Nagy Dávid, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) és Mezey Barna, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A kormány 11 milliárd forintos keretösszeggel felsőoktatási struktúraváltást segítő alapot hoz létre - jelentette be...  Tovább »

Ha a kormánnyal folytatott tárgyalások nem lesznek eredményesek - erre pedig szerintük kicsi az esély -, a HÖOK az...  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) akkor vesz részt a jövőben a felsőoktatási kerekasztal...  Tovább »

Felsőoktatási kerekasztal alakul - erről született döntés Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter és a Hallgatói...  Tovább »

Pénteken folytatódnak az egyeztetések Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és a Hallgatói Önkormányzatok...  Tovább »

Ülősztrájkba kezdett a tervezett felsőoktatási átalakítások és a keretszámok csökkentése elleni tiltakozásul a...  Tovább »

Semmire sem kaptunk választ - összegezte a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnöke az emberi...  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) ott lesz a jövő keddi egyeztetésen az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Újból egyeztetésre hívta jövő hét keddre a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnökségét az...  Tovább »

Nem indít vizsgálatot a hallgatói önkormányzati vezetők személyes adatai ügyében a Nemzeti Adatvédelmi és...  Tovább »

Ismét Nagy Dávid jelenlegi elnököt választotta meg vezetőjévé a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X