A napokban kerülhet a kormány elé az az előterjesztés, amely a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem nemzetközi innovációs és kreatívipari tudásközponti...  Tovább »

Milyen egy kurzushét a MOME-n? Hol érdemes ebédelni az egyetem környékén?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Pázmány, a MOME és az Andrássy egyetemek már nem úgy szolgálják a nemzetstratégiai célokat, ahogy azt a kormány szerint kellene.  Tovább »

A korábban Oscarra is jelölt fiatal alkotó egyik legnagyobb elismerése lehet egy siker.  Tovább »

hirdetés

Február 15-ig jelentkezhettek a szeptemberben induló egyetemi, főiskolai képzésekre.  Tovább »

Jövő/Jelen címmel rendhagyó kiállítás nyílt a 2-es, 3-as és 4-es budapesti metróvonalak szerelvényeiben a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME)...  Tovább »

Méghozzá az, hogy ugyanabban az időpontban tartották a főváros két művészeti egyetemén, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen és a Magyar Képzőművészeti...  Tovább »

Fülöp József a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) új rektora augusztus 1-jétől - közölte az intézmény szerdán.  Tovább »

Megtaláltuk a hétvége legérdekesebb programját: szombaton kezdődik a "betonworkshop" - a kurzus vezetői szerint a beton egész egyszerűen szexi.  Tovább »

79 400 forint – ekkora tanulmányi ösztöndíjat kap havonta az ELTE Bölcsészettudományi Karának egyik hallgatója, aki 38 kreditet szerzett kitűnő...  Tovább »

2013 és 2017 között összesen 10,6 milliárd forintból újítják fel, illetve bővítik ki a Moholy-Nagy Művészeti...  Tovább »

Kiemelt felsőoktatási intézménnyé minősítette az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetemet és a Moholy-Nagy...  Tovább »

Öt művészeti felsőoktatási intézménnyel köt együttműködési megállapodást a főváros – erről szerdán egyhangúlag...  Tovább »

Hetvenmillió forinttal támogatja a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, az ELTE-BTK-n és a Színház- és Filmművészeti...  Tovább »

Az előrébb hozott felvételi eljárás miatt nem mindegyik jelentkező kapta meg időben a felvételiről szóló értesítést a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X