Rendkívüli tisztújító kongresszust hív össze a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) vezető testületének többsége azért mondott le, hogy teljes tisztújításra kerüljön sor.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Pedagógus Szakszervezet belügyének tartja a másik érdekképviselet, a PDSZ elnöke, hogy széthúzás van a szakszervezet vezetésében.  Tovább »

856 szaktanári állásajánlatot számoltak össze a kozigallas.hu oldalon Mendrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csak egy tanévre szól a pedagógusok béremelése - mondta a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke, aki szerint a Klebelsberg...  Tovább »

Legalább 1300 álláshely betöltetlen a Klebelsberg Központ által fenntartott iskolákban, hetente több tízezer tanórát csak a túlóráztatással tudnak...  Tovább »

Szakmaiatlan elképzelés, amely elveszi a szülőktől és a diákoktól a döntés jogát - így jellemezte a középiskolai keretszámok és a kötelező felvételi...  Tovább »

A pedagógus-szakszervezetek nincsenek elájulva a kilencosztályos általános iskola ötletétől.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint a magyar diákok romló eredménye nem véletlen, melyhez nagyban hozzájárul a szegregáció.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete a szociális szférában dolgozók munkabeszüntetésével szolidáris.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint Lázár János miniszternek érdemes lenne figyelembe vennie olyan modern vívmányokat az oktatás...  Tovább »

A tanárok béréről volt szó a mai sajtótájékoztatón.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) nem támogatja a kötelező gimnáziumi felvételit - közölte Mendrey László, a szervezet elnöke hétfőn...  Tovább »

A Civil Közoktatási Platform szerint már el is kezdődtek az elbocsátások amiatt, hogy az új tanterv szerint összevontan oktatják a...  Tovább »

Látszatintézkedésnek tartja A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke a kormány következő tanévre eszközölt módosításait.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X