A hazafias és honvédelmi nevelés átgondolása nem jelenti új tantárgy bevezetését, "tartalomról, életérzésről" van szó, ami már ma is megjelenik a...  Tovább »

Megkezdődött a tankönyvek kiszállítása az iskolákba, a kiadványok a hónap végéig mindenhova megérkeznek - mondta a köznevelési helyettes államtitkár...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A velencei bizottság érkezett Budapestre, és úgy tűnik, az ő véleményük döntő lehet CEU-ügyben.  Tovább »

Ha el tudnak indítani egy tömeges, országos táboroztatási programot, azzal kiegészülhet a tanév - válaszolta Maruzsa Zoltán köznevelési helyettes...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A köznevelési kerekasztal szerdai ülésén elhangzottak szerint a vártnál is eredményesebb volt a korábbi Klebelsberg Intézményfenntartó Központ...  Tovább »

Sipos Imre még Hoffmann Rózsát is túlélte az oktatási államtitkárságon, de csak eddig.  Tovább »

A Magyar Nemzet szerint az Oktatási Hivatalból érkezik Sipos Imre köznevelésért felelős helyettes államtitkár utódja.  Tovább »

Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora szerint ugyan tényleg több forrást kapnak az egyetemek és főiskolák, de ettől nem lett jobb a magyar...  Tovább »

7-9 ezren kerülhetnek még be a felsőoktatásba pótfelvételivel az Oktatási Hivatal elnöke szerint.  Tovább »

Ezerfősre is duzzadhat a feladatátvételek és az átszervezés végére az Oktatási Hivatal (OH) Maruzsa Zoltán miniszteri biztos szerint.  Tovább »

A köznevelési államtitkár szerint a kilenc évfolyamos iskola az egyik lehetséges jó válasz a köznevelés tartalmi megerősítésére, s ennek társadalmi...  Tovább »

Maruzsa Zoltánt elmozdítják eddigi helyettes államtitkári helyéről és miniszteri biztosként az Oktatási Hivatal élére kerül – jelentette be hétfőn...  Tovább »

Nem jár hallgatói létszámcsökkenéssel, oktatók elbocsátásával, tanszékek megszüntetésével a képzési rendszer átalakítása – jelentette ki Maruzsa...  Tovább »

A jövőben kétfajta alapvető intézménytípust különítenének el, az egyetemet és az alkalmazott tudományok egyetemét.  Tovább »

Nagy a feszültség az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) felsőoktatásért felelős államtitkárságán, a szakemberek sorra állnak fel, és hagyják...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X