Kéthetes, "táborszerű" foglalkozásokkal rövidítené a nyári szünetet a kormány az általános iskolákban – írja a Népszava.  Tovább »

Elküldte a megújított történelmi atlasz elemzését Maruzsa Zoltán köznevelési helyettes államtitkárnak a Történelemtanárok Egylete.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A köznevelési intézmények ingatlanfejlesztései és a digitális eszközök iskolákba történő kiszállítása is szerepelt a Köznevelés-stratégiai...  Tovább »

Átfogó fejlesztési programot indít az Oktatási Hivatal (OH) az iskolaelhagyás csökkentésére, a projekt 12,9 milliárd forintos európai uniós...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Még nem tűzték ki a Köznevelés-stratégiai Kerekasztal alakuló ülésének időpontját, de októberben szeretnék megtartani - mondta Maruzsa Zoltán...  Tovább »

Levélben kéri Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes államtitkárt a Civil Közoktatási Platform (CKP), hogy a Csépe Valéria által vezetett...  Tovább »

A hazafias és honvédelmi nevelés átgondolása nem jelenti új tantárgy bevezetését, "tartalomról, életérzésről" van szó, ami már ma is megjelenik a...  Tovább »

Megkezdődött a tankönyvek kiszállítása az iskolákba, a kiadványok a hónap végéig mindenhova megérkeznek - mondta a köznevelési helyettes államtitkár...  Tovább »

A velencei bizottság érkezett Budapestre, és úgy tűnik, az ő véleményük döntő lehet CEU-ügyben.  Tovább »

Ha el tudnak indítani egy tömeges, országos táboroztatási programot, azzal kiegészülhet a tanév - válaszolta Maruzsa Zoltán köznevelési helyettes...  Tovább »

A köznevelési kerekasztal szerdai ülésén elhangzottak szerint a vártnál is eredményesebb volt a korábbi Klebelsberg Intézményfenntartó Központ...  Tovább »

Sipos Imre még Hoffmann Rózsát is túlélte az oktatási államtitkárságon, de csak eddig.  Tovább »

A Magyar Nemzet szerint az Oktatási Hivatalból érkezik Sipos Imre köznevelésért felelős helyettes államtitkár utódja.  Tovább »

Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora szerint ugyan tényleg több forrást kapnak az egyetemek és főiskolák, de ettől nem lett jobb a magyar...  Tovább »

7-9 ezren kerülhetnek még be a felsőoktatásba pótfelvételivel az Oktatási Hivatal elnöke szerint.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X