Sztrájkolhatnak a rezidensek, akik a jogtalan tanulmányi szerződéseket, az elmaradt pótlékokat és a szakorvosi felügyelet nélküli munkavégzést...  Tovább »

Az orvosi szakképzés tanrendjének felülvizsgálatára eseti bizottság felállítását javasolta a Magyar Rezidens...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Illúzió az orvosok röghöz kötése a Magyar Rezidens Szövetség elnöke szerint; erőszakkal nem, csak versenyképes...  Tovább »

Fülesdi Béla, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyi szakmai kollégiumának elnöke szerint nem a képzési...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jogszabályi szinten tisztázni kell, hogy a rezidensek mely szakterületeken láthatnak el beteget egyedül, szakorvosi...  Tovább »

„Amíg fejük búbjáig eladósodott kórházakról beszélünk, nem tudok jó lelkiismerettel foglalkozni az orvosok bérével”...  Tovább »

A Magyar Rezidens Szövetség úgy döntött, hogy átmenetileg három hónapra felfüggeszti a letétbe helyezett...  Tovább »

Egy teljes orvostársadalmat érintő alapbérrendezésre vonatkozó ajánlatot kaptak a Magyar Rezidens Szövetség vezetői...  Tovább »

Az egészségügyi ágazat és az intézmények bíznak abban, hogy a letétbe helyezett felmondóleveleket nem érvényesítik az...  Tovább »

Míg tavaly összesen 1777, ebben az évben mostanáig már 1881 egészségügyi dolgozó számára állított ki külföldi...  Tovább »

A Magyar Rezidens Szövetség Orbán Viktor miniszterelnök beavatkozását kéri az ágazatban kialakult szakemberkrízis...  Tovább »

Csütörtökön küldik el levelüket Orbán Viktornak a rezidensek, az orvosok további „kényszerelvándorlásának”...  Tovább »

A Magyar Rezidens Szövetség (MRSZ) elnöke szerint Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszternek "a megalapozatlan...  Tovább »

Több mint 2500-an mondhatnak fel január elsejével - közölte Papp Magor, a Magyar Rezidens Szövetség elnöke, aki...  Tovább »

A Magyar Rezidens Szövetség tisztában van az ország gazdasági helyzetével, ám, ha Magyarországon továbbra sem veszik...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X