Több tízmilliárd forintot fordít a kormány arra, hogy a magyar egyetemek jobb helyezéseket érjenek el a nemzetközi rangsorokban.  Tovább »

„Picit úgy érzem magam, mint a Kádár-korszak végén, amikor azt figyeltük, hogy hol van olyan megnyilvánulás a hatalom részéről, hogy talán...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kötelező természettudományos érettségivel növelné a reál területen tanuló egyetemisták és főiskolások számát a Magyar Nemzeti Bank (MNB) - derül ki...  Tovább »

Leporolta a kilencosztályos általános iskola bevezetésnek ötletét a Magyar Nemzeti Bank (MNB), amely száznyolcvan pontos javaslatcsomagot dolgozott...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Július 1-jétől az eddigi papíralapú helyett kizárólag elektronikus úton tehetik le hatósági vizsgájukat a leendő pénzügyi, biztosítási vagy...  Tovább »

Több százezer forint ösztöndíjat kaphat az egyik Pallas Athéné alapítványon keresztül Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója és...  Tovább »

Finta Zita éveken át Kecskemét gazdasági, valamint városstratégiai osztályán dolgozott.  Tovább »

Egy alapítványi egyetem kezdi meg működésest szeptembertől Sümegen, ám a vezetőség ellen máris sikkasztás miatt kezdeményezett eljárást a tulajdonos.  Tovább »

A Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Bizottsága emelt szót először az alapítvány ellen, amely az egyébként nagyon szigorú szabályok...  Tovább »

Eredetileg olcsóbban árulták a leendő oktatási és kutatási központ épületet, de a jegybank alapítványa feljebb tornázta az árat - írja a 444.hu.  Tovább »

Akár a saját könyvéből is tanulhat Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke, aki szeptembertől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem doktori...  Tovább »

Közgazdasági és monetáris politikai szakmai könyvsorozatot indít magyar és angol nyelven a Magyar Nemzeti Bank (MNB), a sorozat első kötetét maga...  Tovább »

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) által közgazdászképzésre elkülönített 200 milliárd forint valójában egy vagyon, amelynek csak a hozamaiból, évente...  Tovább »

Kétszázmilliárd forintot, a teljes magyar felsőoktatás éves állami támogatásának másfélszeresét juttatta saját alapítványainak a Magyar Nemzeti Bank...  Tovább »

Több mint 112 ezer tizenegyedikes középiskolásnak juttatja el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) április végéig A pénz beszél!  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X