"Az oktatás területén mintha mégis adós lenne - talán önmaga számára is - a tőle megszokott, elvárt professzionális koncepcióval és cselekvéssel" -...  Tovább »

Hogyan nézett ki érettségi tablóján Lázár János, Gyurcsány Ferenc, Palkovics László vagy Kövér László?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Perre megy az a makói középiskola, ahol az Egyenlő Bánásmód Hatóság szerint jogsértés történt: az egyik tanári állásra jelentkező pedagógust...  Tovább »

Vári Anikót azért nem vették fel a makói szakgimnáziumba tanárnak, mert egy Facebook-posztban nem értett egyet Lázár Jánosnak azzal a...  Tovább »

hirdetés

Lázár János miniszter szerint ideje lenne eldöntenie a CEU-nak, hogy mit szeretne, hiszen egész nyáron a felsőoktatási törvény határidő-módosítását...  Tovább »

"A politikai Muppet-show megalázó, megtévesztő káros gyakorlatában nem kívánunk részt venni' - írja hétfői közleményében a Pedagógusok Demokratikus...  Tovább »

Eddig nem mondta ki senki a kormányból, hogy Soros György miatt zárnák be az egyetemet.  Tovább »

Az aktualitását vesztett olimpiai díszítés előtt az iskolai táncosoktól kezdve a miniszterig mindenki felvonult, de nagyon cuki momentumai is voltak...  Tovább »

Az eredmények azt is megmutatták, mennyire kreatívan vágják ki magukat az oktatás irányításáért felelős emberek a szószból.  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke szerint nem teljesültek maradéktalanul azok a megállapodások, melyekért az idén sztrájkoltak a tanárok.  Tovább »

Várhatóan januárban tárgyal a köznevelési kerekasztal a PISA-felmérés eredményeiről - mondta Palkovics László oktatási államtitkár sajtótájékoztatón.  Tovább »

A Független Diákparlament szerint az Alaptörvénnyel sem egyeztethető össze, hogy a miniszter szerint az oktatás alapja kell legyen, hogy jó...  Tovább »

A hét legfontosabb hírei az oktatásban.  Tovább »

A miniszter szerint a kormánytól független, hogy mit kell megtanítani matematikából.  Tovább »

Szervezzen olyan oktatási kerekasztalt, amelyen a pedagógus érdekképviseletekkel, szakmai szervezetekkel közösen áttekintik a PISA 2015 felmérés...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X