Spórolásra játszik az állami iskolákat fenntartó Klebelsberg Központ a tantárgyfelosztáshoz kiküldött útmutatóval a Pedagógusok Demokratikus...  Tovább »

A néhány hónappal ezelőtt beüzemelt KRÉTA nevű digitális iskolai naplót egészít ki az a szoftver és szolgáltatáscsomag, amelyet most 3,7 milliárd...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még másfél hónap van hátra a 2017/2018-as tanévből, de sok iskola már most tanárokat, tanítókat és intézményvezetőt keres.  Tovább »

A Klebelsberg Központ 3,4 milliárd forintnyi támogatást szán arra a költségvetéséből, hogy azok az iskolák, amelyek sikereket értek el valamilyen...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Április 13-án, vagyis ma még be lehet íratni a gyerekeket az általános iskolákba. De milyen szabályokat kell betartaniuk az iskoláknak és a szülőknek?  Tovább »

Egymást váltották az oktatási/felsőoktatási/köznevelési államtitkárok és helyettes államtitkárok, többször tüntettek az egyetemisták és a...  Tovább »

Újabb tankerületi központ létrehozása mellett döntött a kormány – derül ki a Magyar Közlöny keddi számából.  Tovább »

A 420 ezer forint vagy az alatti alapfizetéssel rendelkező pedagógusok magasabb túlóradíjat kapnak, mint eddig - így reagált a Klebelsberg Központ a...  Tovább »

Az idősebb pedagógusok számára hátrányos megállapodásokat akarnak kötni a tankerületi központok - írja Facebook-oldalán a PDSZ.  Tovább »

A szombathelyi Bercsényi Általános Iskola három termében olyan hideg volt, hogy nagykabátban ültek a diákok.  Tovább »

0,27 - a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese szerint átlagosan ennyi túlóra jut egy teljes állásban dolgozó pedagógusra.  Tovább »

„A pedagógusok esetében is előfordul, hogy állást, munkahelyet váltanak, ennek következtében, a megüresedő álláshelyet meg kell hirdetni a vonatkozó...  Tovább »

A pápai tankerület vezetője nem ment el a nevében péntekre összehívott rendkívüli tantestületi értekezletre a somlóvásárhelyi iskolába – írja a 24.hu.  Tovább »

A Klebelsberg Központ szerint azért indítottak vizsgálatot a somlóvásárhelyi iskola igazgatója ellen, mert "több szabálytalanságot követett el a...  Tovább »

Megkérdezték az illetékes tankerületet, amely egyetértett a sajátos oktatási performansszal.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X