A nyári szünet végén kezdték felújítani az egri tankerülethez tartozó ostorosi iskola tetőszerkezetét, de a diákok az őszi szünet után sem vehették...  Tovább »

„Szó sincs arról, hogy az iskola vagy az állami intézményfenntartás működésképtelenné vált volna” – így reagált a Klebelsberg Központ arra, hogy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Gyöngyöspatán etnikai alapon szegregálták a gyerekeket, és ezért az állami iskolafenntartó a felelős.  Tovább »

Támogatják a tananyag csökkentését is, de a struktúraváltás mellett szerinte szemléletváltásra is szükség van, sokszor a szülők terhelik túl a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"A XIII. kerület felújítja. Az állam nem költ rá, csak használja" - ez a felirat olvasható az egyik Váci úti iskola épületén.  Tovább »

Szerintük természetes fluktuációról van szó, országos szintű pedagógushiányról pedig nem beszélhetünk.  Tovább »

"Ma már a pedagógus pálya egyre vonzóbb, az 50%-os pedagógus béremelés és a pedagógushallgatói ösztöndíjak hatására 30%-kal nőtt az érintett...  Tovább »

191 tanítói, 679 tanári - így áll most a pedagógus álláshirdetések száma.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a közoktatás állapotáról szóló helyzetértékelést a Nemzeti Pedagóguskar: a tanári kar elöregedett, az iskolák működtetése...  Tovább »

Az Index úgy tudja, augusztus végén több mint 4300 betöltetlen állás volt az állami iskolákban. A Klebelsberg Központ szerint ezek valótlan adatok.  Tovább »

Az állami általános iskolákban és gimnáziumokban augusztus végén 4325 betöltetlen álláshely volt, derül ki azokból a Klebelsberg Központnál...  Tovább »

Néhány nappal a tanév megkezdése előtt majdnem ezer tanári álláshirdetés található a közigazgatási állásportálon, a Közigálláson.  Tovább »

Hatalmas sikert aratott egy magyar gimnazista a kínai innovációs versenyen, a Klebelsberg Központ elnöke szerint nincs tanárhiány, iskolaigazgatók...  Tovább »

A Klebelsberg Központ (KK) elnöke úgy véli, nincs országos pedagógushiány, a hvg.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X