Legalább 1300 álláshely betöltetlen a Klebelsberg Központ által fenntartott iskolákban, hetente több tízezer tanórát csak a túlóráztatással tudnak...  Tovább »

Vári Anikó 2016 decemberében jelentkezett egy pedagógusi állására, és ugyanazon a napon közzétett egy posztot az egyik közösségi oldalon, a hír...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Túlzás lenne azt mondani, hogy minden pedagógusstátusz be van töltve, de az elmúlt évtizedben is jelen volt ez a probléma.  Tovább »

Az ATV információi szerint egy ceglédi középiskolában van olyan osztály, ahol idén még nem volt matematika- és angolóra, mert nincs tanár.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Miután első fokon, júniusban a magyar állam részben már pert vesztett Budaörs önkormányzatával szemben a települési iskolák átvételével kapcsolatos...  Tovább »

Csak a Klebelsberg Központ (KK) bizonyos feladatokat ellátó pedagógusai számára növelték a pótlékokra fordítható keretet, a szakképzés tanárainak...  Tovább »

Az iskolákban továbbra is nehézséget okoz a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer (KRÉTA) használata, ugyanis a hibák jó részét még...  Tovább »

"Vannak olyan intézményvezetők, akik úgy döntöttek, hogy élnek a lehetőséggel, és honorálni kívánják a többletmunkát" - mondta a pedagógusok komoly...  Tovább »

Bár az őszi félév már elkezdődött, több iskolában arra panaszkodnak: akadozik az állami e-napló bevezetése – derül ki a Magyar Nemzethez eljutott...  Tovább »

Folyamatosan bővülnek a sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglalkozó szakemberek képzési lehetőségei - tudatta a Klebelsberg Központ közleményben.  Tovább »

Már a nyolcadik vezetőt fogyasztja a dunaújvárosi tankerületi központ az állami intézményfenntartó 2013-as megalakulása óta - írja a Magyar Nemzet.  Tovább »

A Klebelsberg Központ az idei tanévben is meghirdette a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Programot, amelyre idén először a gyógypedagógus-képzésben...  Tovább »

„Jogszerűen és szakszerűen” - a Klebelsberg Központ szerint így járt el a Salgótarjáni Tankerületi Központ, amikor visszavonta a pásztói Mikszáth...  Tovább »

Késve adta le a vagyonnyilatkozatát, ezért nem dolgozhat igazgatóhelyettesként a pásztói Mikszáth Kálmán Líceum igazgatóhelyettese, aki a 24.  Tovább »

Tényekkel igazolható, hogy a tankönyvek kiadásának állami kézbe vételével nem értünk el 20-30 százalékos árcsökkenést, mindössze annyi történt, hogy...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X