Szerintük természetes fluktuációról van szó, országos szintű pedagógushiányról pedig nem beszélhetünk.  Tovább »

"Ma már a pedagógus pálya egyre vonzóbb, az 50%-os pedagógus béremelés és a pedagógushallgatói ösztöndíjak hatására 30%-kal nőtt az érintett...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

191 tanítói, 679 tanári - így áll most a pedagógus álláshirdetések száma.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a közoktatás állapotáról szóló helyzetértékelést a Nemzeti Pedagóguskar: a tanári kar elöregedett, az iskolák működtetése...  Tovább »

hirdetés

Az Index úgy tudja, augusztus végén több mint 4300 betöltetlen állás volt az állami iskolákban. A Klebelsberg Központ szerint ezek valótlan adatok.  Tovább »

Az állami általános iskolákban és gimnáziumokban augusztus végén 4325 betöltetlen álláshely volt, derül ki azokból a Klebelsberg Központnál...  Tovább »

Néhány nappal a tanév megkezdése előtt majdnem ezer tanári álláshirdetés található a közigazgatási állásportálon, a Közigálláson.  Tovább »

Hatalmas sikert aratott egy magyar gimnazista a kínai innovációs versenyen, a Klebelsberg Központ elnöke szerint nincs tanárhiány, iskolaigazgatók...  Tovább »

A Klebelsberg Központ (KK) elnöke úgy véli, nincs országos pedagógushiány, a hvg.  Tovább »

"Egy elsősnek nem kell mindjárt megtanulnia mindent. Hétévesen játszani kell, írni, olvasni, számolni tanulni és sportolni.  Tovább »

A következő hét évben nem várható, hogy a nyugdíjba vonulás miatt magasabb létszámban lenne szükség pedagógus-utánpótlásra.  Tovább »

Az elmúlt időszak tapasztalatai szerint jó, működőképes a négyszintű - az intézményekből, a tankerületi központokból, a Klebelsberg Központból és a...  Tovább »

"Három-négy éve az ország egyik legkiválóbb pedagógusa, intézményvezetője voltam. Ez megváltozott volna az elmúlt két évben?  Tovább »

Ötvenezer tanár vesz részt informatikai továbbképzésen, jövőre pedig - a tervek szerint - minden ötödikes tabletet kap - közölte az Emberi...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X