0,27 - a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese szerint átlagosan ennyi túlóra jut egy teljes állásban dolgozó pedagógusra.  Tovább »

„A pedagógusok esetében is előfordul, hogy állást, munkahelyet váltanak, ennek következtében, a megüresedő álláshelyet meg kell hirdetni a vonatkozó...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A pápai tankerület vezetője nem ment el a nevében péntekre összehívott rendkívüli tantestületi értekezletre a somlóvásárhelyi iskolába – írja a 24.hu.  Tovább »

A Klebelsberg Központ szerint azért indítottak vizsgálatot a somlóvásárhelyi iskola igazgatója ellen, mert "több szabálytalanságot követett el a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megkérdezték az illetékes tankerületet, amely egyetértett a sajátos oktatási performansszal.  Tovább »

Egy Eger környéki iskolában egy naptár és egy jegyzetfüzet volt a tanárok év végi jutalma.  Tovább »

Nem a tantestületeknek, hanem az iskolaigazgatóknak szánták azt a csokigolyót, amely csütörtökön bejárta a sajtót - közölte a Klebelsberg Központ...  Tovább »

Idén sem számíthatnak egyetlen fillér jutalomra karácsony előtt a Klebelsberg Központhoz tartozó iskolák dolgozói, miközben a Nemzetgazdasági...  Tovább »

Érdekes ajándékot kaptak az egyik állami fenntartású iskola tanárai.  Tovább »

"Sem korábban, sem most nem utasította senki sem a pedagógusokat arra, hogy takarítói feladatokat lássanak el" - így reagált a Klebelsberg Központ...  Tovább »

A tanároknak és a szülőknek kell takarítaniuk a IX.  Tovább »

Kiterjeszthetik a nehéz körülmények között végzett munkáért járó pedagóguspótlékot, egyebek mellett ez is szerepel az antiszegregációs cselekvési...  Tovább »

Pukli István ismét munkába állt, egy budai általános iskolában helyezkedett el történelemtanárként.  Tovább »

A tankerületi központok által fenntartott intézmények kevesebb mint öt százalékában differenciálták a béremelés utolsó részletét szeptemberben.  Tovább »

Mindössze kilencven iskolában differenciálták a pedagógusok béremelésének utolsó részletét a Klebelsberg Központ adatai szerint.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X