Blöff, hogy az egyetem elmegy Magyarországról – ezt mondta a CEU-ról Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban.  Tovább »

New York állam oktatási hivatala megerősítette, hogy a CEU teljesíti azt a feltételt, amely előírja, hogy az egyetem végezzen oktatási tevékenységet...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Nincs CEU-ügy" - ezt mondta a 168 Órának Palkovics László innovációs miniszter.  Tovább »

Elítélte "a felsőoktatási autonómia és az akadémiai szabadság elleni magyarországi támadásokat" az Európai Egyetemek Szövetsége (EUA), mondván, hogy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az egyetem Nádor utcai épülete elé péntek estére a Momentum Mozgalom hirdetett meg tüntetést.  Tovább »

Több mint ezren gyűltek össze péntek este a CEU Nádor utcai épülete előtt, ahol a Momentum szervezett tüntetést – a demonstrálók így szeretnének...  Tovább »

A 2019/2020-as tanévtől az amerikai akkreditációjú mester- és doktori programjainak új hallgatói már a CEU bécsi kampuszán tanulnak majd –...  Tovább »

Fontos hallgatói fórumot tartanak csütörtök délután a CEU-n.  Tovább »

Pénteken a CEU rektora körlevelet küldött az egyetem oktatóinak és hallgatóinak arról, hogy ha nem sikerül megállapodni a kormánnyal, kénytelenek...  Tovább »

A Közép-európai Egyetem (CEU) üzleti analitika mesterképzése a legjobb Közép-Európában – derül ki a Quacquarelli Symonds (QS) üzleti...  Tovább »

A CEU nem privilégiumokat kér, hanem azt, hogy a kormány írja alá a megállapodást, amely biztosíthatná az egyetem budapesti működését - így reagált...  Tovább »

Az Egyesült Államok Képviselőházának és Szenátusa levelet küldött az Egyesült Államok magyarországi nagykövetének.  Tovább »

A CEU még hosszú évekig meg fog maradni – így gondolja David Cornstein amerikai nagykövet azután, hogy hétfőn két órán át beszélgetett Orbán...  Tovább »

Ha most kezditek az egyetemet vagy főiskolát Budapesten, szinte biztos, hogy a következő könyvtárak közül valamelyikben megfordultok majd.  Tovább »

„A kormányrendelet tervezete felsőoktatásba rendeleti úton való durva beavatkozás, mely komoly elemzés és konzultáció nélkül megszüntetne egy...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X