Irodalmi tesztet ajánlunk csütörtök estére – a középiskolai tananyaghoz tartozó József Attila-verseket kell felismernetek.  Tovább »

A tanulmányaikat végző fiatal édesanyáknak nyújt segítséget a Cseperedő bölcsődei kuckó, melyet pénteken nyitottak meg a Szegedi Szakképzési Centrum...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ma van a magyar költészet napja, ha szeretnétek kimozdulni, akkor jó helyen jártok. Három ingyenes programot gyűjtöttünk nektek össze a mai napra.  Tovább »

A költészet világnapján bekukkantottunk a magyar irodalom legismertebb szereplőinek otthonába, hálószobájába, nappalijába.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha van kedvenc József Attila-versetek, és elég kreatívnak érzitek magatokat, akkor ezen a versenyen nektek is részt kell vennetek.  Tovább »

József Attila verseit kell felismernetek, de nem egy versszak, hanem egyetlen sor alapján. Felismeritek a verseket a harmadik sorukról?  Tovább »

Ti is úgy tanultátok, hogy József Attilát elbocsátották a szegedi egyetemről?  Tovább »

Újabb összeállítással jövünk: megzenésített magyar verseket mutatjuk be nektek.  Tovább »

A pénteki lazításhoz (és az élvezetesebb magyarórákhoz) ajánlunk ma négy videót.  Tovább »

Az elmúlt napokban több irodalmi tesztet is ajánlottunk nektek, ma pedig egy válogatást találtok a ti kedvenc kvízeitekből.  Tovább »

Nyolcvan éve, 1937. december 3-án hunyt el József Attila. A ma esti kvízzel kideríthetitek, mennyire ismeritek a költészetét.  Tovább »

"Rosszindulatú és sértő megállapítás", hogy az iskolai munka színvonala folyamatosan csökkent - írja levelében Rója István, a makói József Attila...  Tovább »

Kék szalagot kötnek a makói József Attila Gimnázium kerítésére szülők és diákok, így tiltakoznak az intézményt 22 éve vezető Rója István igazgatói...  Tovább »

Hivatalosan egyelőre nem tájékoztatták Rója Istvánt arról, hogy huszonkét, intézményvezetéssel töltött év után miért nem fogadták el pályázatát a...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X