Visszavonul Hoffmann Rózsa a KDNP politikusa, volt oktatási államtitkár, így neve már nem szerepel majd a Fidesz-KDNP országos választási listáján...  Tovább »

Hoffmann Rózsa nem érzi megfutamodásnak, hogy a kormányzat kettéválasztja az oktatás területét, és ő köznevelésért...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Köznevelésért felelős államtitkárként folytatja munkáját Hoffmann Rózsa.  Tovább »

Közoktatási államtitkárrá fokozzák le Hoffmann Rózsát az Origo információi szerint.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az oktatási államtitkár szerint a kormány elő fogja teremteni a megnövelt állami keretszámokhoz szükséges...  Tovább »

A kormányzati honlapon közzétett videointerjúban ismerteti a kabinet a közszférában dolgozók kötelező nyugdíjazásának...  Tovább »

Jó esély van arra, hogy az eredetileg tervezett időpontban, szeptemberben elindulhat a pedagógus-életpályamodell az...  Tovább »

Az oktatásért felelős államtitkár szerint "legyen szó sztrájkról vagy tüntetésről", a diákok véleménynyilvánítási...  Tovább »

Lemondásra szólította fel egy tüntető Hoffmann Rózsát, aki egy uniós program nyitó eseményén mondott ünnepi beszédet...  Tovább »

Az előzetes konzultációk során minden szereplő egyetértett abban, hogy a jelenlegi felsőoktatási rendszer...  Tovább »

"Mutassuk meg a magyar Umbridge-nek, milyen az igazi csabai hócsata" - ez olvasható abban a facebookos meghívóban...  Tovább »

Hoffmann Rózsának nem áll szándékában lemondani - az oktatásért felelős államtitkár ezt egy más témában tartott...  Tovább »

Az egyértelmű tiltó jelzések ellenére állt meg egy tűzcsap és egy autókiálló előtt az oktatási államtitkár – közölte...  Tovább »

Az átadás-átvétel technikai szabályait rendezi a köznevelési feladatot ellátó egyes önkormányzati fenntartású...  Tovább »

Óriási adósságállományt kell törleszteni, ilyen körülmények között a pedagógus-szakszervezetek januártól érvényes...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X