Egy felsőoktatási és egy közoktatási koncepció, egy pedagógustüntetés, egy kínos kormányülés és egy lemondás - aligha unatkozott az elmúlt egy évben...  Tovább »

Az LMP szerint a miniszterelnöknek sürgősen el kellene fogadnia az oktatási államtitkár lemondását.  Tovább »

Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár az egyik legmegbecsültebb tagja a kormányzatnak - jelentette ki Lázár János, a Fidesz országgyűlési frakciójának...  Tovább »

Már egy hete eljuttatta Orbán Viktornak háromoldalas „panaszlevelét” Hoffmann Rózsa – a Népszabadságnak nyilatkozó kormánypárti politikusok szerint...  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Az oktatási államtitkár csak akkor nyilatkozik a lemondásának felajánlása ügyében, ha beszélt Orbán Viktor miniszterelnökkel; a kereszténydemokrata...  Tovább »

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője megérti Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár lépését, de azzal nem ért egyet.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X