Az illetékekkel együtt 395 ezer dollárért (108 millió forintért) árverezték el J. K.  Tovább »

A Harry Potteren felnőtt tinédzser lányok mára pszichothrillereket falnak egy felmérés szerint. De azért nem csak a rettegést kedvelik.  Tovább »

A University of Oxford vendégelőadónak hívta meg Benedict Cumberbutch és Emma Watson brit színészeket.  Tovább »

Egyre nagyobb a nyomás a brit iskolákon, hogy a tanárok még csak ne is említsék a Harry Pottert.  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Egy oklahomai tanárnő, Stephanie Stephens nem mindennapi dolgot talált ki arra, hogy megszerettesse az olvasást a diákjaival.  Tovább »

Varázslatos, a regények világát megidéző dizájnnal tervezte újra a Harry Potter-köteteket Nagy Kincső, a Nyugat-Magyarországi Egyetem...  Tovább »

Kívülről fújjátok a Harry Potter-regények cselekményét? Fogadjunk, hogy ezt a tesztet még ti sem tudjátok hibátlanul megoldani.  Tovább »

A főszereplő iránt érzett empátia miatt feledkezünk el magunkról egy izgalmas, érzelmekkel teli könyv olvasása közben a berlini Freie Universität...  Tovább »

Folytatja egyetemi tanulmányait Emma Watson színésznő - írja a The Telegraph.  Tovább »

Jövő tavasszal megnyitják a Warner Bros 150 ezer négyzetméteres leavesdeni stúdióját – itt forgatták a Harry...  Tovább »

A Harry Potter-sztár néhány napja kezdte meg tanulmányait a világ egyik legjobb egyetemén, a brit Oxfordon, ahol...  Tovább »

Visszatér az egyetemre, hogy befejezze tanulmányait - jelentette be Emma Watson, a Harry Potter-filmek sztárja.  Tovább »

Saját bevallásuk szerint jószerivel együtt nőttek fel Harry Potterrel a varázslósaga utolsó filmepizódjának csütörtök esti bemutatójára várakozó...  Tovább »

Évet halaszt az egyetemen, mert nem tudja összeegyeztetni filmes feladatait a tanulással - jelentette be honlapján Emma Watson, a Harry...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X