Egy oklahomai tanárnő, Stephanie Stephens nem mindennapi dolgot talált ki arra, hogy megszerettesse az olvasást a diákjaival.  Tovább »

Varázslatos, a regények világát megidéző dizájnnal tervezte újra a Harry Potter-köteteket Nagy Kincső, a Nyugat-Magyarországi Egyetem...  Tovább »

Kívülről fújjátok a Harry Potter-regények cselekményét? Fogadjunk, hogy ezt a tesztet még ti sem tudjátok hibátlanul megoldani.  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

A főszereplő iránt érzett empátia miatt feledkezünk el magunkról egy izgalmas, érzelmekkel teli könyv olvasása közben a berlini Freie Universität...  Tovább »

Folytatja egyetemi tanulmányait Emma Watson színésznő - írja a The Telegraph.  Tovább »

Jövő tavasszal megnyitják a Warner Bros 150 ezer négyzetméteres leavesdeni stúdióját – itt forgatták a Harry...  Tovább »

A Harry Potter-sztár néhány napja kezdte meg tanulmányait a világ egyik legjobb egyetemén, a brit Oxfordon, ahol...  Tovább »

Visszatér az egyetemre, hogy befejezze tanulmányait - jelentette be Emma Watson, a Harry Potter-filmek sztárja.  Tovább »

Saját bevallásuk szerint jószerivel együtt nőttek fel Harry Potterrel a varázslósaga utolsó filmepizódjának csütörtök esti bemutatójára várakozó...  Tovább »

Évet halaszt az egyetemen, mert nem tudja összeegyeztetni filmes feladatait a tanulással - jelentette be honlapján Emma Watson, a Harry...  Tovább »

Stephenie Meyer Alkonyat-könyveinek akkora sikere van, hogy megint előjött az utoljára a Harry Potter könyvek kapcsán kirobbant vita, miszerint nem...  Tovább »

Mindenkinek van kedvenc tanár figurája, akit valamelyik filmben látott és azt kívánta bárcsak az ő sulijának a tanári kara is innen venné a példát.  Tovább »

Galaxis útikalauz stopposoknak, Harry Potter, A Da Vinci kód. Néhány azok közül a könyvek közül, melyeket tanulók javasolnak kötelező olvasmánynak.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X