Olvastátok az összes könyvet és a filmeket is láttátok?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben, ha a Harry Potter történetekről kérdezünk titeket- Ha olvastátok a könyveket és a filmeket is kívülről tudjátok...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az első Harry Potter-kötet megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából nyílik pénteken kiállítás Londonban, amelyen J. K.  Tovább »

Egy amerikai tanár a Harry Potter szellemében rendezte át saját tantermét, 70 órát töltött azzal, hogy átalakítsa az iskolai környezetet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A varázsvilág 20 éve ejtette ámulatba a mágia szerelmeseit. J.K. Rowling pillanatok alatt vált híressé és a világ első író milliárdosává.  Tovább »

Még mindig várod a baglyot Roxfortból? Itt egy teszt, amivel bebizonyíthatod, hogy te is méltó vagy a varázslóiskola levelére!  Tovább »

Rekordnak számító trófeamennyiséget gyűjtött össze J. K. Rowling új drámája a legrangosabb angliai színházi díjátadón.  Tovább »

Összeszedtünk öt olyan olvasmányt, amelyre mindenképpen megéri felhívni a gyerekek figyelmét. Jobbnál jobb könyvek jönnek.  Tovább »

Egy ingyenes teszt, ahol felidézzük a Harry Potter minden bűbáját.  Tovább »

Rászálltak a hatóságok a három napot hiányzó diákra és szüleire, pedig a gyerekkel semmi baj nem történt.  Tovább »

Teljesen új történettel állt elő a Harry Potter és az elátkozott gyermek.  Tovább »

Ha már megjelent a varázslóképzős iskola növendékeiről szóló legújabb könyv, ismételjük át, amit eddig tanultunk.  Tovább »

Az illetékekkel együtt 395 ezer dollárért (108 millió forintért) árverezték el J. K.  Tovább »

A Harry Potteren felnőtt tinédzser lányok mára pszichothrillereket falnak egy felmérés szerint. De azért nem csak a rettegést kedvelik.  Tovább »

A University of Oxford vendégelőadónak hívta meg Benedict Cumberbutch és Emma Watson brit színészeket.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X