Rekordnak számító trófeamennyiséget gyűjtött össze J. K. Rowling új drámája a legrangosabb angliai színházi díjátadón.  Tovább »

Összeszedtünk öt olyan olvasmányt, amelyre mindenképpen megéri felhívni a gyerekek figyelmét. Jobbnál jobb könyvek jönnek.  Tovább »

Egy ingyenes teszt, ahol felidézzük a Harry Potter minden bűbáját.  Tovább »

Rászálltak a hatóságok a három napot hiányzó diákra és szüleire, pedig a gyerekkel semmi baj nem történt.  Tovább »

hirdetés

Teljesen új történettel állt elő a Harry Potter és az elátkozott gyermek.  Tovább »

Ha már megjelent a varázslóképzős iskola növendékeiről szóló legújabb könyv, ismételjük át, amit eddig tanultunk.  Tovább »

Az illetékekkel együtt 395 ezer dollárért (108 millió forintért) árverezték el J. K.  Tovább »

A Harry Potteren felnőtt tinédzser lányok mára pszichothrillereket falnak egy felmérés szerint. De azért nem csak a rettegést kedvelik.  Tovább »

A University of Oxford vendégelőadónak hívta meg Benedict Cumberbutch és Emma Watson brit színészeket.  Tovább »

Egyre nagyobb a nyomás a brit iskolákon, hogy a tanárok még csak ne is említsék a Harry Pottert.  Tovább »

Egy oklahomai tanárnő, Stephanie Stephens nem mindennapi dolgot talált ki arra, hogy megszerettesse az olvasást a diákjaival.  Tovább »

Varázslatos, a regények világát megidéző dizájnnal tervezte újra a Harry Potter-köteteket Nagy Kincső, a Nyugat-Magyarországi Egyetem...  Tovább »

Kívülről fújjátok a Harry Potter-regények cselekményét? Fogadjunk, hogy ezt a tesztet még ti sem tudjátok hibátlanul megoldani.  Tovább »

A főszereplő iránt érzett empátia miatt feledkezünk el magunkról egy izgalmas, érzelmekkel teli könyv olvasása közben a berlini Freie Universität...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X