Támogatják a tananyag csökkentését is, de a struktúraváltás mellett szerinte szemléletváltásra is szükség van, sokszor a szülők terhelik túl a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Klebelsberg Központ (KK) elnöke úgy véli, nincs országos pedagógushiány, a hvg.  Tovább »

"Egy elsősnek nem kell mindjárt megtanulnia mindent. Hétévesen játszani kell, írni, olvasni, számolni tanulni és sportolni.  Tovább »

hirdetés

Országosan nem jellemző a tanárhiány, egy-egy tankerületben ugyanakkor valóban probléma - mondta Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ új elnöke...  Tovább »

Hajnal Gabriellát nevezte ki a Klebelsberg Központ élére Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.  Tovább »

Lassan egy hónapja nincs elnöke az állami iskolafenntartónak, miután az eddigi vezető, Solti Péter megbízatása június végén lejárt.  Tovább »

Április 13-án, vagyis ma még be lehet íratni a gyerekeket az általános iskolákba. De milyen szabályokat kell betartaniuk az iskoláknak és a szülőknek?  Tovább »

0,27 - a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese szerint átlagosan ennyi túlóra jut egy teljes állásban dolgozó pedagógusra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X