Még egy napig juttathatják el az iskoláknak a beleegyező nyilatkozatot azok a szülők, akik szeretnének lányuknak HPV elleni védőoltást kérni.  Tovább »

Idén is kérhető a hetedikes lányoknak a méhnyakrák elleni (HPV-) védőoltás - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A 2017-18-as tanévben 10 ezer diáklány szülője nyilatkozott úgy, hogy nem kéri a humán papillomavírus (HPV) elleni védőoltást hetedikes lányának -...  Tovább »

December 16-ig még igényelhető a méhnyakrák elleni vakcina; a térítésmentes védőoltásra azok a lányok jogosultak, akik a 7.  Tovább »

hirdetés

A HPV-fertőzést iktatja ki az ingyenes oltóanyag, ami a méhnyakrák kialakulásának egyik legfőbb kiváltó oka.  Tovább »

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) "pótjelentkezést" hirdet azok számára, akik valamilyen okból szeptemberben nem tudtak...  Tovább »

Jövő hétfőn lejár az a határidő, ameddig a szülők nyilatkozhatnak arról, kérik-e lánygyermeküknek a humán papillomavírus (HPV) elleni ingyenes...  Tovább »

Októberben elkezdik a hetedik osztályos lányok HPV (humán papillomavírus) elleni védőoltását - hangzott el az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi...  Tovább »

Várhatóan a következő tanévben kezdik el oltani a 12-13 éves lányokat a méhnyakrák kialakulásában jelentős szerepet...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X