Hogyan nézett ki érettségi tablóján Lázár János, Gyurcsány Ferenc, Palkovics László vagy Kövér László?  Tovább »

Az engedélyezési eljárás után szerkesztették bele Orbánt és Gyurcsányt a nyolcadikosoknak szóló tankönyvbe, amit most az OH elkaszált.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Bocconi Egyetem a világ legdrágább egyetemei közétartozik.  Tovább »

Nem csak szülők, de szakértők is úgy vélik, hogy kiegyensúlyozottság nélkül került bele a 8.  Tovább »

hirdetés

A KDNP-s képviselők háromnegyedének, a fideszesek kétharmadának nincsen nyelvvizsgája, a DK soraiban pedig csupán egy nyelvvizsgás képviselő ül.  Tovább »

Szeptembertől elektronikus formában is le kell adni a szakdolgozatokat a Pécsi Tudományegyetemen – a pecsistop.  Tovább »

A Gyurcsány Ferenc diplomamunkájával kapcsolatos plágiumgyanút vizsgáló pécsi egyetemi bizottság oldalszám szerinti...  Tovább »

A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK) újabb feljelentéseket kíván tenni a volt miniszterelnök eltűnt...  Tovább »

A korábbi hírekkel szemben megvan a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Földrajzi Intézetében Gyurcsány Ferenc sógorának...  Tovább »

Nemmel válaszolt Gyurcsány Ferenc arra a kérdésre, hogy másolta-e a szakdolgozatát vagy annak egy részét.  Tovább »

Feljelentést tett a rendőrségen a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szerdán Gyurcsány Ferenc volt kormányfő eltűnt...  Tovább »

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) oktatási igazgatója szerint ő nem felel a szakdolgozatok őrzéséért, az nem tartozik a...  Tovább »

Képtelen vádnak nevezte Gyurcsány Ferenc a május elsejei beszédében, hogy egykori sógora négy évvel korábbi...  Tovább »

Lopás miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz Gyurcsány Ferenc, amiért eltűnt 1984-ben írt szakdolgozata a...  Tovább »

A bírálat alapján rekonstruált Gyurcsány-dolgozat minden ponton egyezik volt sógora, Rozs Szabolcs dolgozatával -...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X