Lázár János válaszolt a diáktüntetők felhívására: nem tárgyaltak a kormányülésen arról, hogy leülnének-e nyilvános vitára a Független...  Tovább »

A január 19-re tervezett diákdemonstráció szervezője szerint az iskolákban korlátozzák az önálló gondolatokat, és jó szolgákat nevelnek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Gyetvai Viktor számos diáktüntetést koordinált a közoktatási tüntetések során, de valótlanságokat állítva betámadta a kormányközeli média.  Tovább »

A tavaszi félévben futó oktatási tüntetéseken szerepet vállaló Gyetvai Viktort próbálták lejárati, de nagyon mellényúltak.  Tovább »

hirdetés

A Független Diákparlament egyik főszervezőjét, a 18 éves Gyetvai Viktort állítólagos pártpolitikai kapcsolatai miatt támadta be a jobboldali sajtó...  Tovább »

Rengeteg diák lehet a június 11-i tüntetésen, miután a Független Diákparlament (FDP) önálló követelésekkel állt elő, és csatlakoztak a Tanítanék...  Tovább »

A követeléseik népszerűsítésére használná a hirtelen jött hírnevet.  Tovább »

Gyetvai Viktor szervezőként rendszeresen arra ösztönözte a diákokat, hogy álljanak ki a tanáraik mellett az oktatási tüntetéseken, most megtalálta a...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X