Semmilyen tájékoztatást nem kaptak a minisztériumtól a felsőoktatási intézmények fenntartói struktúrájának átalakításáról – írja a Felsőoktatási...  Tovább »

A kezdő oktatók fizetésének emelését, arányosabb bértábla kialakítását kéri a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete, amely szerint a kormány még...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A magasan képzett és hosszú idő óta közszférában dolgozó munkavállalók bérét lassan beéri a kevésbé tanultak fizetése, a szakszervezetek mozgolódnak.  Tovább »

"Értetlenül áll" a felsőoktatási törvény módosítása előtt a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) - olvasható...  Tovább »

hirdetés

Kezdeményezik az egyetemi és főiskolai oktatók, hogy a közoktatás mintájára a felsőoktatásban is hozzanak létre...  Tovább »

Közös javaslatokat dolgoz ki a felsőoktatás fejlesztése érdekében a Magyar Rektori Konferencia (MRK) és a...  Tovább »

A kormány 11 milliárd forintos keretösszeggel felsőoktatási struktúraváltást segítő alapot hoz létre - jelentette be...  Tovább »

A nemzeti felsőoktatásról szóló törvény a Felsőoktatási Érdekegyeztető Tanácsot (FÉT) nevezi meg a felsőoktatás...  Tovább »

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) csütörtökön tiltakozását fejezte ki a felsőoktatást érintő megszorító...  Tovább »

További létszámleépítést a felsőoktatás már nem tud elviselni - közölte a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének...  Tovább »

Nem ért egyet a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) szerepének csökkentésével és az "egyetem" kategória megszüntetésével a...  Tovább »

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) szerint meg kell vizsgálni, hogy a felsőoktatásból önhibájukból lemorzsolódó vagy diplomájukat...  Tovább »

Tiltakozik a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) az oktatási kormányzat felsőoktatást érintő tervezett megszorításai, az intézmények...  Tovább »

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) szerint elkapkodott lenne a parlament tavaszi ülésszakán tárgyalni az új felsőoktatási törvényt, az...  Tovább »

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének pedagógusképzési tagozata támogatja az osztatlan, kétszakos pedagógusképzés bevezetését, de nem...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X