Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az országgyűlés kulturális bizottsága előtt számol be múlt évi tevékenységéről.  Tovább »

Jogszabályban kellene tiltani, hogy oktatási intézményeken keresztül kis- és fiatalkorúakat arra kényszerítsenek, hogy politikai tartalmú...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Nem egy, nem két embert látok reggelente a buszon, akik hullafáradtak, alig élnek, mert az iskola leszívja őket.  Tovább »

A Független Diákparlament a szakmai érettségire és a lex CEU-ra koncentrál.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az ötödik érettségi vizsgatárgy választhatóságának megszűnése a szakgimnáziumokban (szakközépiskolákban) már 2011 óta ismert, így a kormány...  Tovább »

A Független Diákparlament szerint az Alaptörvénnyel sem egyeztethető össze, hogy a miniszter szerint az oktatás alapja kell legyen, hogy jó...  Tovább »

A szervezet a "romboló oktatáspolitika" ellen tiltakozik.  Tovább »

Gyetvai Viktor számos diáktüntetést koordinált a közoktatási tüntetések során, de valótlanságokat állítva betámadta a kormányközeli média.  Tovább »

Diákok kezdeményeztek a tanévnyitó napjára egy jótékonysági fesztivált, ám az engedélyezést követően augusztus végén visszavonta a területfoglalási...  Tovább »

A tavaszi félévben futó oktatási tüntetéseken szerepet vállaló Gyetvai Viktort próbálták lejárati, de nagyon mellényúltak.  Tovább »

A februári Nem leszek suliban tiltakozás mintájára ismét távolmaradásukkal szeretnének tiltakozni a közoktatás állapota miatt a diákok.  Tovább »

A Független Diákparlament 52 pontban foglalta össze, mit szeretnének látni a tanulók a köz- és a felsőoktatásban.  Tovább »

Tanárok és diákok együtt demonstrálnak a nyári szünet előtt.  Tovább »

A Független Diákparlament egyik főszervezőjét, a 18 éves Gyetvai Viktort állítólagos pártpolitikai kapcsolatai miatt támadta be a jobboldali sajtó...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X