Kecskeméten és Nyíregyházán is diákfórumot szervez a Független Diákparlament a jövő héten.  Tovább »

Orbán Viktor után most az összes miniszterelnök-jelöltet hívta vitára a Független Diákparlament.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Február 23-ra újabb tüntetést szerveznek a diákok, szerintük ugyanis "kiderült, Orbán Viktor fél a fiatal demokratáktól, megtagadta fiatalkori...  Tovább »

"Mélyen sértő és lekezelő" volt a Független Diákparlament szerint az Echo TV műsorvezetője, aki a diákszervezet szóvivőjével, Kalló Dániellel...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ma estig várják Orbán Viktor válaszát a Független Diákparlament tagjai, akik nyilvános vitára hívták a miniszterelnököt.  Tovább »

"Kálló Dániel a magyarórán azt tanulta, hogy a vita során hallgassuk meg a másik fél véleményét, ne vágjunk a szavába, nem a hangerő, hanem az érvek...  Tovább »

„Ha a német szociáldemokraták ifjúsági szervezete támogat egy Magyarországon szervezett 1200 fős tüntetést, arra nehéz azt mondani, hogy nem...  Tovább »

Orbán Viktor várhatóan nem áll ki nyilvános vitára a Független Diákparlamenttel, erről Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője beszélt szokásos...  Tovább »

Nyilvános vitára hívják Orbán Viktort, akinek február 7-ig kell választ adnia.  Tovább »

Az iskolák döntenek arról, berendelik-e nulladik órára a diákokat - közölte az oktatási államtitkárság.  Tovább »

Január 31-ig adott ultimátumot a kormánynak a múlt héten tüntető diákok. Ha nem teljesülnek a követeléseik, folytatják a tiltakozást.  Tovább »

Több ezren tüntettek péntek este Budapesten igazságosabb, demokratikusabb, diákközpontú és modern, a tanulókat nem túlterhelő oktatási rendszerért...  Tovább »

Több mint kétezren tüntettek az Alkotmány utcában az oktatáspolitika következetlensége, a diákok túlterheltsége, a felvételi rendszer...  Tovább »

Több ezer diák, szülő és tanár tüntetett a minőségi oktatásért az Alkotmány utcában, a felszólalók a diákok túlterheltségére, a felsőoktatási...  Tovább »

„Nem szimpla lógásra biztatunk benneteket - annak ellenére, hogy a túlterheltség miatt bőven ráférne mindannyiunkra a pihenés” - írják a január 19-i...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X