A Független Diákparlament több okból is kifogásolja a döntést.  Tovább »

Egy átlagos középiskolásnak akár több mint negyven tanítási órája is lehet hetente, ami az egyéb különórákkal és a házi feladatokkal együttvéve...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szabad tankönyvválasztást, anonim tanárértékelő rendszert, többféle tanulmányi ösztöndíjat kérnek a diákszervezetek, amelyek néhány napja...  Tovább »

Nemcsak ötvenezer forintos bírságokat szabott ki a rendőrség a korábbi diáktüntetések utáni utcai vonulásokért, volt, aki hetvenezres büntetésről...  Tovább »

hirdetés

Néhány nap alatt kétmillió forint érkezett a Diákvagyok Mozgalom felhívására, a pénzből a február 23-i tüntetés után igazoltatott diákok és...  Tovább »

Olyan országot és oktatási rendszert szeretnének, ahol a miniszterelnök sem csak a kampányidőszakban foglalkozik a fiatalokkal, és nem csak...  Tovább »

Nem juthatunk el oda, hogy 16 éves gyerekeknek büntetéseket küldünk, csak mert ki merik nyitni a szájukat – utalt a diáktüntetések után...  Tovább »

50 ezer forintra büntették a február 23-i diáktüntetés néhány résztvevőjét a KRESZ szabályainak megsértése miatt.  Tovább »

Gyűjtést szervez a Diákvagyok Mozgalom azoknak a diákoknak a bírságára, akik a február 23-i tüntetés után az úttesten vonultak, ezért a rendőrség...  Tovább »

Ismét utcára vonultak az "oktatási rendszerváltásért" tüntető diákok, akikhez az MSZP, a PM, a DK, a Liberálisok és az Együtt közös megmozdulásának...  Tovább »

Délután öt órakor ismét utcára vonulnak a diákok, a demonstrációt az Andrássy úton tartják.  Tovább »

Új alaptanterv, nyolcévente egy év tanulmányi szünet a pedagógusoknak, az óraszámok, az osztálylétszámok és a tananyag mennyiségének csökkentése, a...  Tovább »

Újabb tüntetést szerveznek, március 15-én ismét utcára vonulnak a diákok.  Tovább »

"Legyünk őszinték: ezek politikai akciók" - így értékelte az elmúlt hetek diáktüntetéseit Hoffmann Rózsa volt oktatási államtitkár, aki szerint a...  Tovább »

A pénteki diáktüntetés végén harminc-negyven ember továbbindult tüntetni, őket a Vadász utcában körbezárták és igazoltatták a rendőrök - írja a hvg.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X