Több európai országban továbbra is gyerekek ezrei számára tagadják meg az egyenlő hozzáférést az oktatáshoz, noha az iskolai szegregáció sérti az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Brüsszel nekimegy a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosításnak.  Tovább »

Közszolgáknak szervezett képzésre nyert el a Nemzeti Közszolgálati Egyetem uniós pályázati pénzeket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A HVG Európai integrációs ötletversenye olyan jelentkezőket vár, akik elképzeléseikkel megkönnyítik az európai uniós együttműködést, együttélést és...  Tovább »

Pénzbeli és természetbeni támogatás formájában segíti a számítástechnika-oktatást az Európai Unió országaiban, köztük Magyarországon is az Oracle 3...  Tovább »

Egy tudományos lap, ami ingyen megrendelhető? Létezik ilyen.  Tovább »

Jövőre már tesztelik az uniós kezdeményezést.  Tovább »

Az Európai Unióban jobb a helyzet, de nálunk is enyhe javulás történt.  Tovább »

2017-ben végleg eltörlik a családi és baráti kapcsolatokat megnehezítő roamingdíjat az Európai Unióban, a hazai áron lehet majd telefonálni és...  Tovább »

Nem csak a brit diákokat érintené a brit kimaradás.  Tovább »

Nem rontják a brit diákok teljesítményét a bevándorló gyerekek, a külföldi egyetemisták pedig brutális mennyiségű pénzzel járul hozzá a...  Tovább »

Öt éve fogadták el az Európai Roma Keretstratégiát Brüsszelben, de az érintett államok egy friss jelentés szerint nem igazán tudtak javítani a...  Tovább »

A BBC cikkéből kiderül, elég komoly esély van arra, hogy elveszítik a brit egyetemek a brüsszeli kutatási alapból jövő pénzeket.  Tovább »

Bár az egyetemek nyugatnak, még mindig nem tudni pontosan, hogy akkor milyen következményei lesznek a Brexitnek az uniós diákok jogállására nézve.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X