A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) csatlakozik a Minority SafePack aláírásgyűjtéséhez, a polgári kezdeményezés célja, hogy az...  Tovább »

A 2020-ban záródó uniós finanszírozási ciklus után jelentős mértékben csökkennek majd a vissza nem térítendő támogatások, miközben emelkedik a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az Eurostat hétfőn közölt egy statisztikát arról, hogy milyen mértékben veszélyezteti az elszegényedés a gyerekeket az Európa Unió országaiban.  Tovább »

Több európai országban továbbra is gyerekek ezrei számára tagadják meg az egyenlő hozzáférést az oktatáshoz, noha az iskolai szegregáció sérti az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Brüsszel nekimegy a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosításnak.  Tovább »

Közszolgáknak szervezett képzésre nyert el a Nemzeti Közszolgálati Egyetem uniós pályázati pénzeket.  Tovább »

A HVG Európai integrációs ötletversenye olyan jelentkezőket vár, akik elképzeléseikkel megkönnyítik az európai uniós együttműködést, együttélést és...  Tovább »

Pénzbeli és természetbeni támogatás formájában segíti a számítástechnika-oktatást az Európai Unió országaiban, köztük Magyarországon is az Oracle 3...  Tovább »

Egy tudományos lap, ami ingyen megrendelhető? Létezik ilyen.  Tovább »

Jövőre már tesztelik az uniós kezdeményezést.  Tovább »

Az Európai Unióban jobb a helyzet, de nálunk is enyhe javulás történt.  Tovább »

2017-ben végleg eltörlik a családi és baráti kapcsolatokat megnehezítő roamingdíjat az Európai Unióban, a hazai áron lehet majd telefonálni és...  Tovább »

Nem csak a brit diákokat érintené a brit kimaradás.  Tovább »

Nem rontják a brit diákok teljesítményét a bevándorló gyerekek, a külföldi egyetemisták pedig brutális mennyiségű pénzzel járul hozzá a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X