Kéréssel fordult a támogatók felé Michael Ignatieff, aki a kormány támadásáról beszélt.  Tovább »

A HVG Európai integrációs ötletversenye olyan jelentkezőket vár, akik elképzeléseikkel megkönnyítik az európai uniós együttműködést, együttélést és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Idén is meghirdette Túl az első X-en - Tehetsz a jövődért, válassz!  Tovább »

Az Európai Unió polgárainak közel fele alig tud valamit az közösség működéséről, több mint felük úgy érzi, hogy nincs beleszólási lehetőségük a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyetemistáknak és friss diplomásoknak hirdetett gyakornoki programot az Európai Parlament, augusztus 15-től lehet...  Tovább »

Egy tizenhét éves magyar diák is kiutazhat Brüsszelbe, a Juvenes Translatores verseny díjátadójára április elején: a fordítóversenyre minden európai...  Tovább »

Európai tehetségnap bevezetésére tesz javaslatot a magyar kormány a soros uniós elnökség keretein belül - jelentette be Hoffmann Rózsa, a Nemzeti...  Tovább »

Az Európai Parlament ifjúsági rendezvények és diákcsereprogramok megszervezésére írt ki pályázatot, a TanárBlog fénykép-, a Pszinapszis pedig...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X