Az oktatási rendszer 2013-ban kezdett átalakításának eredményei legkorábban a 2018-as és 2021-es PISA felméréseken mutatkoznak majd meg - hívta fel...  Tovább »

Javultak a gyermekek és a pedagógusok esélyei a magyar oktatási rendszer változásaival - így összegezhetőek az Emberi Erőforrások Minisztériuma...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára szerint országosan 100 milliárd forint forrás...  Tovább »

A jövő évtől több ponton szigorodnak az iskolai buszos kirándulásokra vonatkozó szabályok - jelentette be Palkovics László oktatásért felelős...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Történelemtanárok Egyletével (és számos más, évtizedek óta működő pedagógus szakmai szervezettel) a minisztérium semmilyen módon nem egyeztetett a...  Tovább »

A szakmai eljárások és egyeztetések szerint, a „szakmai nyilvánosság teljes, ütemezett bevonásával” történik az új Nemzeti alaptanterv kidolgozása -...  Tovább »

Úgy tűnik, nem tartja problémásnak az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), hogy semmilyen indoklást nem kapnak az iskolák vezetésére pályázó, de...  Tovább »

A Central European University (CEU) szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) megtéveszti a közvéleményt a felsőoktatási törvény...  Tovább »

Míg a Tanítanék mozgalom tüntet, a kormány cselekszik - mondja a kormány a cselekvő civilekre.  Tovább »

Arra kérik az oktatási államtitkárságot, hogy segítsék őket az egyetem egységének megőrzésében.  Tovább »

Az iskolák 34,4 milliárd forint értékben pályázhatnak digitális kompetenciafejlesztésre egy uniós program keretében - közölte a digitális oktatás...  Tovább »

Az Oktatási Hivatal (OH) törölte a felsőoktatási képzési központokról vezetett nyilvántartásból a sümegi John Henry Newman Oktatási Központ Kft.  Tovább »

A Tanoda Platform összegezte tapasztalatait az idei évre kiírt, többnyire el nem nyert uniós támogatásokról: félrepontozott sablonértékelések...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X