Minden korábbi látogatói rekordot megdöntött idén a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás.  Tovább »

Több mint 13 ezren jelezték azt a Facebookon, hogy csatlakoznak a mára meghirdetett "Ne menj iskolába - demonstrálj az oktatásért" akcióhoz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az RTL Klub Híradója úgy értesült, egyes vidéki iskolákból nem engedik fel a csütörtöktől szombatig tartó Educatio kiállításra a diákokat, nehogy...  Tovább »

Budapesten és több vidéki nagyvárosban is szerveznek programokat és oktatási fórumokat azoknak, akik nem mentek ma iskolába.  Tovább »

hirdetés

Több városban is szerveznek beszélgetéseket és flashmobot a "Ne menj suliba - demonstrálj az oktatásért" tüntetés részeként.  Tovább »

Több mint 13 ezer diák jelezte a Facebookon, hogy ma nem megy iskolába, helyette részt vesz a "Ne menj suliba - demonstrálj az oktatásért"...  Tovább »

Másfél éve az iskolák, a tanárok és a szülők nagyobb szabadságot kaptak, a tananyagminimum és a diákok maximális terhelhetősége között ők határozzák...  Tovább »

Több mint negyvenezer látogatóra számítanak a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon - közölte Maszlavér Gábor, a kiállítás főszervezője.  Tovább »

Több mint százötven oktatási intézmény mutatkozik be a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon január 18. és 20. között a Hungexpón.  Tovább »

Az Educatio kiállítás olyan a felsőoktatásba készülők számára, mint egy celeb.  Tovább »

Egy hét múlva kezdődik az Educatio kiállítás, amelyre valószínűleg az idén is több tízezer felvételi előtt álló diák megy majd el.  Tovább »

Január 18-án nyílik meg a 2018-as Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, a helyszín ismét a Hungexpo lesz.  Tovább »

Pénteken mentek ki a legtöbben a felsőoktatási intézmények kiállítására.  Tovább »

A hatalmas érdeklődés ellenére is kulturáltan megfértek a diákok a Hungexpo területén tartott oktatási börzén, ahol az egyetemek informatív, sokszor...  Tovább »

Ma nyílik meg az Educatio nemzetközi oktatási szakkiállítás Budapesten.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X