"Jókait és a Bánk bánt levenném a kötelezők listájáról, Az ember tragédiájának is csökken a népszerűsége, izgalma, olvashatósága.  Tovább »

A jobb gimnáziumokból többen mennének külföldre tanulni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jótékonysági estet szervez az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium november 26-án, hogy felhívja az állami vezetők...  Tovább »

Chipes beléptető rendszert szerelnek az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium aulájába.  Tovább »

hirdetés

Nem igaz, hogy el akarják távolítani az ELTE által fenntartott Radnóti Miklós Gyakorlóiskola igazgatóját, mert az...  Tovább »

Elveszik az egyetemektől az eddig általuk fenntartott gyakorlóiskolákat - írja a magyarnarancs.hu.  Tovább »

Több mint 23 millió forintot gyűjtöttek össze a felsőoktatási elvonások miatt bajba került ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolájának szülők és volt...  Tovább »

Az MSZP szerint Hoffmann Rózsa oktatásügyi államtitkár állításával szemben "igenis van tandíj" a most felvételizett...  Tovább »

Levélben kéri a szülőket és a volt diákokat a budapesti ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolája, hogy segítsenek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X