Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra?  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Csak fejlesztenétek a nyelvtudásotokat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre?  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra?  Tovább »

hirdetés

Nem kell tovább halogatni nyelvvizsgát, a tavaszi vizsgaidőszakban már próbálkozhatsz is. Ha sikerül, az állam visszatéríti a vizsgadíjat.  Tovább »

Milyen feladatokra számíthattok a vezető nyelvvizsgaközpontok B2-es szóbeli vizsgáin?  Tovább »

Ha idén érettségiztek, figyelnetek kell arra, hogy időben megszerezzétek a pluszpontokat érő középfokú nyelvvizsgát.  Tovább »

Nyelvvizsgáznátok? Mutatjuk, mennyibe kerülnek a legnépszerűbb vizsgák.  Tovább »

Nyelvvizsgázni szeretnétek, de még nem döntöttétek el, melyik vizsgaközpontba jelentkezzetek?  Tovább »

Több ezer forinttal emelkedett a legnépszerűbb nyelvvizsgák díja egy év alatt: az ECL, a TOEFL és a BME vizsgákért nem kell többet fizetni, a többi...  Tovább »

Alap-, közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára készültök, de még nem választottátok ki, melyik vizsgaközpontban jelentkezzetek rá?  Tovább »

Mennyibe kerülnek a legnépszerűbb nyelvvizsgák? Milyen feladatokat kaptok az alap-, közép- vagy felsőfokú vizsgán?  Tovább »

Nyelvvizsgára jelentkeznétek, de nem tudjátok, milyen feladatokra kell számítani, milyen szótárat lehet használni, és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X