Három főiskolán talált gazdálkodási szabálytalanságokat az Állami Számvevőszék (ÁSZ).  Tovább »

Augusztustól - egy kivétellel - eltűnnek az állami főiskolák, akkor olvad ugyanis a Semmelweis Egyetembe az konduktorokat képző Pető András Főiskola.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ilyen elnevezésű kar még nem volt az országban, de a Közszolgálati Egyetemen most ilyen alakult.  Tovább »

Több felsőoktatási intézmény és kar átalakul mától. Soroljuk a változásokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A bajai vízügyi szakok elcsatolása miatt lesznek változások, ezek közül is legfontosabb, hogy az állami diákok közszolgálati ösztöndíjat kapnak.  Tovább »

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemhez kerül két vízügyi intézet az Eötvös József Főiskolától, ami néhány változást fog eredményezni a felvételit...  Tovább »

Miközben a fél ország a Műegyetem gazdasági karának kiválásával foglalkozott, a kormány szép csendben újra kiváltságos helyzetbe hozta a Nemzeti...  Tovább »

Hány diákot vehet fel a 2015-ös felvételin az Eötvös József Főiskola? Itt vannak az idei kapacitásszámok.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

Képzések átvételéről, egyes szakok megszüntetéséről egyeztet nyár közepe óta a Pécsi Tudományegyetem és a bajai...  Tovább »

Pályakövetési sorozatunkban bemutattuk a különböző képzési területeken végzettek elhelyezkedési esélyeit, most pedig annak járunk utána, milyen...  Tovább »

Egy hete üzenet nélkül hagyta el munkahelyét Sramó András, a baja Eötvös József Főiskola docense, azóta senkivel nem...  Tovább »

Múlt vasárnap óta nem adott életjelet magáról Sramó András, a bajai Eötvös József Főiskola 57 éves docense - közölte a...  Tovább »

Fennakadt a kormányon Hoffmann Rózsa legújabb terve a felsőoktatás átalakítására.  Tovább »

Költségvetési főfelügyelőt rendelt ki a kormány az Eötvös Loránd Tudományegyetemhez (ELTE), több felsőoktatási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X